iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.07.05.

Dátum | 2017. 07. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mozgásban tekinthetjük meg a Destiny 2 központját Ahogy arról már beszámoltunk a Destiny 2 leváltja az első rész központi helyét, így a Tower helyett ezúttal a Farmon gyűlnek majd össze a játékosok. Ez első ránézésre kicsit nagyobbnak tűnik, mint a Tower, azonban láthatóan nagyjából ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja majd. A videó alapján egyértelmű, hogy kapunk egy teljes értékű focipályát, valamint találkozhatunk csirkékkel is, mert az nyilván fontos. A Farmon egyszerre legfeljebb 26 játékos lehet majd jelen.
Ingyenes az eredeti Shadow Warrior Vélhetően kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem annak idején a Shadow Warrior jobban tetszett, mint a szintén a 3D Realms által készített Duke Nukem 3D. Mindenesetre mindkettő a maga nemében rendkívül eltúlzott, politikailag inkorrekt (habár ezt akkor senki nem fújta fel), véres és vicces volt, kifigurázva a korszak filmjeit és popkulturális hőseit. Na, most ez, vagyis az eredeti Shadow Warrior ingyenesen letölthető a GoG-ról, és ha megjött a kedvetek, akkor ne felejtsétek, el, hogy a (zseniális) Hard Resetet készítő csapat csinált belőle egy kiválóan sikerült remake-et, aminek azóta már megjött a második része is. Misztikus új játékkal készül a Square Enix A Square Enix mostanában két dologgal került a címlapokra: a Final Fantasy XV sikere miatt, és a Hitmant készítő IO Interactive eladása miatt. Úgy tűnik azonban, hogy a háttérben mégiscsak több anyaggal készül a kiadó. Ezek közül az egyik az Antique Carnevale, ami egyelőre csak egy japán nyelvű oldalt és előzetest kapott, azonban információink szerint hamarosan nyugaton is bejelentik. A játékhoz megjött az első előzetes is, ami bemutatja a Bernard nevű főszereplőt, aki azt a feladatot kapta az "elnöktől", hogy vadássza le a "következő generáció legnagyobb mestereit". Bármit is jelentsen ez.
PS4-re nem jelenik meg Cuphead A nagyon régóta készülő, és nagyon ígéretesnek tűnő Cuphead nem fog megjelenni PS4-re. Ez azután derült ki, hogy a NeoGAF egyik felhasználója rákérdezett a dologra, a Microsoft kommunikációja ugyanis jellemzően elég ködös tud lenni: viszonylag szabadon használják az "először Xbox One-on" és az "Xbox One konzol exkluzív" megnevezéseket. A Cuphead esetében egyébként az utóbbi volt feltüntetve az E3 alatt, szóval valójában a Microsoft ezzel már elárulta, hogy más konzolra nem jelenhet meg a játék, de ezt a készítők most hivatalosan is megerősítették. Jó hír viszont, hogy érkezik PC-re, és azon belül nem csak a Windows 10 store-ra, hanem Steamre is, valamint később a GoG-os megjelenés sincs kizárva. Agents of Mayhem - központban Magnum nyomozó Az erősen valószínű, hogy a Volition stúdió egy ideje már elveszítette a gyógyszerét, ez nagyszerűen látszott a Saints Row előző két részénél is. Most pedig egyértelművé vált, hogy azóta sem találták meg a bogyókat. A csapat már készített egy előzetest korábban, amiben a Knight Ridert figurázták ki, most pedig egy újabb '80-as évekbeli sorozat, a Magnum került előtérbe. És nyilvánvalóan Tom Selleck, valamint az ő legendás bajusza továbbra is hódít. Az Agents of Mayhem augusztus 18-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Anime készül az Assassin's Creed alapján is a Netflixen A Netflix hamarosan két videojátékos alapú animével is jelentkezik majd: az egyik a Castlevania, a másik pedig (mint most kiderült) az Assassin's Creed. A kettő mögött ugyanaz az úriember, Adi Shankar áll, aki korábban olyan (leginkább 18+-os besorolású) filmek mögött állt, mint a Dredd, vagy a Machine Gun Preacher. Az alkotó elárulta, hogy a Ubisoft személyesen kereste fel őt a projekt elindítására, és hogy a sorozat egy különálló történetet fog elmesélni az Assassin's Creed-univerzumon belül. Mivel a rajongók nagyon régóta várnak egy igazi japán Assassin's Creedre, és mivel jelen esetben egy animéról beszélünk, könnyen lehet, hogy hamarosan nagyon sok kívánság fog valóra válni. Little Red Lie - játék az adósságról Viszonylag ritka, hogy egy játék ténylegesen tanítani szeretne valamit nekünk az életről, de Will O'Neill első címe, az Actual Sunlight is már pontosan ezt tette. Azonban amíg az leginkább az elszigetelődéssel, az öngyilkossággal és a közösségi kirekesztéssel foglalkozott, addig a Little Red Lie központjában a pénz és az adósság áll. Ennek megfelelően két központi karaktert kapunk: az egyiküknek nagyon nincsenek rendben a pénzügyei, míg a másikuk extravagáns életvitelt folytat. A lényeg, hogy valamilyen szinten mindkettőjük hazudik a pénzügyeikről, és így persze az általuk felvett vagy fel nem vett hitelről. Meg az alkoholizmusról, a kábítószerekről, és egyéb dolgokról. A Little Red Lie most pénteken, azaz július 7-én jelenik meg.
Mass Effect: Andromeda - visszatér egy régi faj és jön a Platinum nehézség A Mass Effect: Andromeda egyjátékos kiegészítőivel kapcsolatban továbbra is nagyon sok a kérdés (valószínűleg nem lesz az egészből semmi), azonban szerencsére a multiplayer részleg azért esetenként bővül új tartalmakkal. Most például a BioWare bejelentette, hogy érkezik a batarian faj, akiket az előző trilógiából ismerhetünk (az új részben nem tűntek fel), és mindig is arról voltak híresek, hogy ugyan fafejűek és barátságtalanok, de nem feltétlenül ellenségesek. Ezen felül a kihívásra vágyóknak jó hír lehet, hogy érkezik a multiplayerbe a Platinum fokozat is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!