iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.07.11.

Dátum | 2017. 07. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megjött a Battlecrew: Space Pirates ingyenes verziója A Life is Strange és a Vampyr mellett viszonylag furcsának tűnt a francia DontNod stúdiótól, hogy belevágott a többjátékos módra kiélezett, oldalnézetes Battlecrew: Space Pirates fejlesztésébe, de egyelőre úgy tűnik, hogy sikeres a dolog. A fizetős verzió már egy ideje elérhető, mostantól azonban kipróbálhatjuk az anyagot free-to-play módban is. Ez vélhetően jót fog tenni a játék népszerűségének, aztán az majd kiderül, hogy maga a free-to-play rendszer mennyire korrekt.
Ha mindig is meg akartad ismerni a Warcraft történetét... ...de sosem volt rá időd, akkor itt egy teljesen új és egészen zseniális weboldal, ami nagyon jól kezelhető és átlátható formában prezentálja majd ezt neked. Többé nem szükséges a hivatalos oldalt bújni, wikiket olvasni, vagy regényeket megvenni, a WoW Lore TLDR oldala ugyanis a nevének megfelelően egyrészt röviden összefoglalja, hogy miről van szó az adott korszakban, másrészt pedig kattintásra kifejt bizonyos részeket. Ráadásul az Obsidian új szerepjátékoz, a Tyrannyhoz hasonlóan bekerült egyfajta tooltip-rendszer is, ami bizonyos témákkal kapcsolatban kifejti a kontextust, a résztvevő szereplőket és feleket, meg gyakorlatilag mindent, ami a helyzet megértéséhez szükséges. Lekerül a Steamről a Tony Hawk's Pro Skater HD A jövő héten, egészen pontosan július 17-én leveszik a Steamről a Tony Hawk's Pro Skater HD-t, azonban addig is 80%-os árengedménnyel vehetjük meg, mindössze 1,99 euróért. Azt nem tudni, hogy miért kerül ki a rendszerből a világ egyik legjobb gördeszkás játéka, de gyaníthatóan ugyanarról van szó, mint az összes hasonló anyagnál: lejártak a licencek a különböző zeneszámokra. Márpedig ilyenből bőven akad a Tony Hawk-játékokban (ezért is szerettük őket a korai időszakban).
Már az eSport üzleti részét is tanulhatjuk egyetemen Legalábbis akkor, ha a University of Leicester hallgatói vagyunk, ott indult ugyanis egy külön szakirány, ami kifejezetten az eSport üzleti részét oktatja, vélhetően azoknak, akik nem voltak elég ügyesek ahhoz, hogy játékosként kerüljenek be a bizniszbe. A szakirányt Jeremy Levesley, az egyetem alkalmazott matematikáért felelős professzora vezeti, aki szerint az emberek akkor tanulnak a legjobban, amikor játszanak, és még jobb, ha ennek valamilyen üzleti vonatkozása is van. Márpedig az eSportnak van, hiszen világszerte egyre népszerűbbé válik. "Remélem, hogy a hallgatók üzleti szempontból is megértik az eSportot, ami a játékvilág egyik leggyorsabban növekvő gazdasági része" - mondta a professzor. Ingyenesen kipróbálható a lopakodós-horror Hello Neighbor A Hello Neighbor azt a szituációt igyekszik feltárni, amikor a szomszédunk egy rendkívül furcsa és ijesztő alak. Ennek ellenére mi vagyunk azok játékosként, akiknek rendszeresen be kell lopózniuk a szomszéd házába, hogy felderítsük, miről is van szó, tehát igazából vitatkozhatnánk rajta, hogy ki is a furcsa. Na, most ennek a játéknak ingyenes kipróbálható az pre-alfa demó verziója, ami elméletileg eggyel korábbi változat annál, mint ami most elérhető az előrendelők számára (az az alfa). Így tehát ennek megfelelően kell kezelni a látottakat.
19 év után javítást kapott az első Half-Life Nem, sajnos a patch nem hozza el nekünk a Half-Life 3-at, hiába is reménykedünk benne. Lássuk be, ez sosem fog megtörténni. Viszont az 1998 novemberében megjelent játékban maradt még egy-két apróbb hiba, amit az elmúlt közel két évtized alatt a rajongótábor felfedezett, és amit a Valve most megoldott. A javítások rövid listája kizárólag azoknak fog örömet okozni, akik valamilyen természetellenes szeretet éreznek a Half-Life (valamint annak konzolos parancsai) iránt a mai napig, úgyhogy számukra ez itt található meg. Így változik meg a Steam Végre elérhetővé vált a teljes előadás, amit a Valve rendezett a fejlesztők számára, és amiben részletezik, hogy milyen változásokon megy majd keresztül a Steam felhasználói felülete. Például alaposan testreszabhatóvá válik, hogy az áruház milyen tartalmakat jelenítsen meg, így a Steam saját ajánlórendszere helyett inkább a kurátorok, a saját ízlésünk és a barátaink által játszott játékok határozhatják majd meg, hogy mit látunk. Ezzel párhuzamosan a kurátori rendszer is megváltozik, nagyobb hatalmat kapnak, és a fejlesztők közvetlenül küldhetnek majd nekik játékokat, kiiktatva ezzel a Steam-kódok szükségességét.
Két játékon is tevékenykedik az Amnesia fejlesztőcsapata Az Amnesia és a SOMA fejlesztője, a Frictional Games elárulta, hogy habár egyszerre két játékon dolgoznak, az egyik nem fog a másik rovására menni. Mivel eleve ritkán jelentetnek meg új címeket, ezért alapvetően úgy osztják fel a dolgot, hogy amikor az egyik fejlesztés a végéhez közelít, már kezdik a munkát a másikon, így megfelelően tudják rotálni a csapatot. A két játékról túl sok konkrétumot nem árultak el, mindössze annyi derült ki, hogy az egyik a stúdió hagyományainak megfelelően a horror vonalat követi, míg a másik inkább a történetmesélésre megy rá.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. FaL
2017.07.12. 13:51
Nem, sajnos a patch nem hozza el nekünk a Half-Life 3-at, hiába is reménykedünk benne. Lássuk be, ez sosem fog megtörténni.Hogy merészelsz ilyet leírni?!?!?!!? Hallatlan! A HL3 készül!! Kiadják, ha kész!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. holiday
2017.07.12. 14:56
A Tony Hawk's Pro Skater HD reagálva: Ez a "a világ egyik legjobb gördeszkás játéka" mondat kicsit sántít. Ez egy nagyon rosszul sikerül remastered játék lett a véleményem szerint. Jobb az eredeti THPS2-vel játszani, mint ezzel a hulladékkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2017.07.12. 20:08
Warcrafthoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!