iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.07.12.

Dátum | 2017. 07. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Összefogtak a PlayerUnknown's Battlegrounds játékosai Egy játékban, aminek a lényege, hogy mindenki mást ki kell irtani, és csak egy maradhat, a játékosok mégis összefogtak. Megnézték, mi történik akkor, ha ötven ember nem csak kiirtani akarja egymást, hanem inkább barátságos dolgokat csinál: például együtt úsznak, belevezetnek egy rakás autót a tóba, vagy éppen sokan együtt lövöldöznek egyetlen célpontra. A móka nyilvánvalóan garantált.
Bekerül a kincstárba a Titanfall 2 és a Battlefield 1 Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Titanfall 2 és a Battlefield 1 is ingyenesen elérhető lesz még ebben a hónapban az EA Access előfizetői számára - egyelőre csak Xbox One-on, az Origin Accessről még nem esett szó. Mindenesetre a dolog így is dicséretes, hiszen mindkét játék tavaly októberben jelent meg, így tehát több hónappal az egyéves évfordulójuk előtt már ingyenessé váltak az előfizetők számára. Ezen kívül persze az EA Access (és az Origin Access) előfizetői kedvezményeket és korai hozzáférést kapnak a kiadó hamarosan érkező újabb játékaihoz is. Korai hozzáférésben az eddigi legmenőbb VR-os játék Ami egészen pontosan a BroForce és a Genital Jousting fejlesztőitől érkezik, és ennek megfelelően eléggé elmebeteg. A játék neve Gorn, és alapvetően egy FPS-nézetes gladiátoros anyagról van szó, amiben le kell zúznunk az ellenünk érkező rosszarcúakat. A készítők szerint azonban ez a legbrutálisabb és legkegyetlenebb VR-os arczúzós játék, amivel valaha találkoztunk. Ezen kívül eléggé őszinték is: "Az egyedi, teljesen fizikai alapokra építkező harcrendszerrel a Gorn játékosai kreatívan véghez vihetik a legdurvább elképzeléseiket egy gladiátori harcban." A hivatalos sajtóközlemény ezen kívül megjegyzi, hogy "kegyetlenül csapjunk le a rosszul animált ellenfeleink végtelenségére, mindenféle fegyverrel, legyen az kard, balta, íj, vagy dárda".
Total War: Warhammer 2 - így működik a high elf faj A Creative Assembly először mutatta be akció közben a kifejezetten védekezésre beállított high-elf fajt a Total War: Warhammer 2-ben. A készítők szerint ez a videó nagyon jól megmutatja a mélyebb taktikai lehetőségeket, ugyanakkor azt azért megjegyezik, hogy egy korai verzióról van szó, aminek minden része (főleg a grafika) módosulhat a végleges megjelenésig.
Mászással bővült a Conan Exiles Igen, az a Conan Exiles, melynek készítői a korai hozzáféréses megjelenéskor nagy figyelmet fektetettek arra, hogy a karakterek nemi szervei a fizikai törvényeinek megfelelően lengedezzenek, olyan dolgok viszont kimaradtak, mint például a mászás lehetősége. Egészen mostanáig. Az új frissítés ugyanis már lehetővé teszi ezt szinte bármilyen felületen, legyen az sziklafal, vagy éppen egy mezei fa. Persze minél több páncél van rajtunk, a mászás annál inkább kimerít majd minket. Ezen kívül a játék frissült az Unreal Engine 4 4.12-es verziójáról a 4.15-ösre.
Augusztusban jön a Redeemer, ami bizony eléggé durva lesz... A Redeemer egy nagyon véres felülnézetes akciójáték lesz, ami a Diablo nyomdokaiban indul el, azonban annál sokkal több ketchup folyik majd benne. Az anyag a bejelentésétől fogva nagyon ígéretesnek tűnik, így mi is várjuk a megjelenését, amire egészen pontosan augusztus 1-jén kerül sor Steamen és GoG-on. Addig is, itt van nekünk a dátumot bejelentő előzetes, amiből mindenki el tudja dönteni, hogy a Redeemer mennyire neki való.
Akcióban az XCOM 2: War of the Chosen A War of the Chosen néven augusztus 31-én megjelenő kiegészítőből most egy új előzetest láthatunk, amiről meg kell hagyni, hogy eléggé meggyőző. A War of the Chosen egy olyan DLC, amit a Firaxis majdnem különálló részként jelentetett meg, ennek megfelelően jóval nagyobb, mint bármelyik más fizetős tartalmi kiegészítő. Központjában (címének megfelelően) a Chosen nevű ellenséges faj áll, melynek képviselői jóval intelligensebbek, mint a többiek, és a legfontosabb céljuk a játékos csapatának vezetőjét megölni.
Tíz percig mozog a Crackdown 3 Némileg meglepő, a Microsoft ugyanis eddig nem árasztott el minket játékmenet-felvételekkel, de a theRadBrad nevű YouTube-felhasználó azt állítja, hogy az alábbi videó egyenesen a cégtől érkezett. Akárhogy is, tíz percnyni játékmenetet láthatunk a Crackdown 3-ból, a maga cell-shaded grafikájával, a feketelyuk-ágyúval, és minden egyéb elmebetegséggel együtt. Meg kell hagyni, a harmadik rész ezek alapján legalább annyira szórakoztatónak tűnik, mint az első.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kazsakke
2017.07.13. 08:40
crackdown 3:
latom en hogy 60 fps-el lett felrakva youtube-ra csak azt a 60 fps-t nem latom... ami egy ilyen jellegu jateknal pedig eleg fontos lenne
jo oke, a dishonored 2 e3-mas jatekmenete pl. ennel sokkal katasztrofalisabb volt, aztan azt is kikalapaltak vegul, de igy azert egyelore vegyes erzeseim vannak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. magerg
2017.07.13. 12:33
Ez Gorn reklám eléggé öngól. Ráadásul az előzetesek alapján egy elég egyszerű gimmick játék lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!