iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.07.13.

Dátum | 2017. 07. 13.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Érdekes lesz a Destiny 2 Sentinel Titanja Nagyon változatos karakter-alosztályra számíthatunk, hiszen a támadások visszaverésére szolgáló pajzs használatán kívül közelharci és távolsági támadásokra is alkalmas lesz. Maga a Sentinel alapclass az első rész Defenderének helyébe lép és agresszív támogató egységként jellemzik, mely ütni is képes, de remekül kordában tarthatja az ellenséges tömegeket.
Csak 2018-ban jön a Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom A játékot januárban jelentették be PC-re és PS4-re, és idei megjelenést terveztek neki, de a kiadó Bandai Namco közleménye alapján csúszik a dolog: az új dátum 2018. január 19. A fejlesztő Level-5 Inc. vezetője, Akihiro Hino elnézést kért a rajongóktól, de – mint mondta – több időre van szükségük, hogy teljes értékű játékot nyújthassanak a nagyközönségnek. Hino szerint a legjobb minőségű single player élményt kapjuk majd meg, illetve megerősítette, hogy többjátékos mód nem lesz.
Százfős csaták a Hell Let Loose-ban A játék egy csapatalapú, valósághű, második világháborús multiplayer FPS lesz, melyben RTS-elemek (szektorfoglalás, erőforrások és más dolgok) is megjelennek majd. Beledobnak minket a háború sűrűjébe, ahol tankok uralják a csatateret, létfontosságú ellátóútvonalak látják el a frontvonalat. Csak egy apró fogaskerék leszünk a hadviselés forgatagában, melyet a vezethető járművek, dinamikusan változó erőviszonyok, illetve csapatközpontú játékmenet segítségével jelenítenek meg. A játék akár 100 fős csatákat is támogat, a több négyzetkilométeres pályákat archív fotók és műholdfelvételek segítségével hozták létre. Induláskor a németek és az amerikaiak lesznek a harcoló felek között, a britek, szovjetek és japánok később kerülnek be, a tervek egy legalább 3-5 éves időszakra szólnak. A jelenleg PC-exkluzív megjelenést a jövő évre szeretnék időzíteni.
Kétes üzletek a Shakedown Hawaii-ban A Retro City Rampage közvetett folytatása a videó alapján még őrültebbnek tűnik, mint az eredeti. A fehérgalléros bűnözést és megacégeket parodizáló, nyílt világú játék hangsúlyozottan nem Retro City Rampage 2, hanem különálló alkotás, melynek még nincs konkrét megjelenési dátuma, érdemes figyelni a hivatalos oldalt az infókért.
Remek játékok a Capcom-féle Humble Bundle-ben Nem sokkal azután, hogy jelentős mennyiségű játékot vásároltunk a Steam Summer Sales keretein belül, máris lecsaphatunk néhány újabb kiváló címre a Humble Capcom Rising Bundle segítségével. Ahogy az lenni szokott, bizonyos összeg befizetése után egyre több cím lehet a miénk.
Epic Sax Guy a Dark Soulsban Szergej Sztyepanov egy moldáv szaxofonista, akinek előadásai mindig nagyon emlékezetesek. Kicsit olyan, mint egy eurovíziós egyveleg, de az internetnek hála rengeteg más helyen is felbukkan, legutóbb például a Dark Soulsban. Lordran nem olyan környezetnek tűnik, ahol egy szaxofonos fickó túl sokáig húzná, de Epic Sax Guy nem hétköznapi zenész. A Sax Souls mod az Abject nevű modder munkája és nem csak szaxofon, hanem gitár és más hangszerek is vannak benne. Ezeket fegyverként forgatja hősünk, a szaxofon például egy lecserélt külsejű Channeler’s Trident, a gitár egy Great Club.
Idegenek a GTA Onlineban Ehhez csak annyit teszek hozzá: az igazság a videóban van…
Demót kap a The Surge A játékot egyesek a „szeméttelepi Dark Souls” névvel illették, bár hiányzik belőle az a lecsiszoltság, amitől a Dark Souls olyan különleges. A The Surge ráadásul ötven dollárba kerül, ami kicsit soknak tűnik kipróbálás nélkül, olvasva a vegyes értékeléseket. Szerencsére érkezik a demóverzió, mely megegyezik a teljes játékkal, így megnézhetjük, tetszik-e a dolog; hogy pontosan mikor lesz elérhető a próbaváltozat, azt még nem árulták el, de jövő héten lehet rá számítani.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!