iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.02.

Dátum | 2017. 08. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

PlayerUnknown’s Battlegrounds - egy teljes kör FPS-módban Ahogy a készítők megígérték, a következő patch behozza majd a lehetőséget, hogy kizárólag FPS-módra korlátozzuk a szervereket - amit már sokan kértek, akik nem kedvelik a TPS-nézetet és FPS-nézetet keverő hagyományos módot. Ezen kívül a kiszivárgott videón megtekinthetjük a némileg átalakított felhasználói felületet is.
Elhunyt a BioWare vezető dizájnere A BioWare egy rövid megemlékezéssel adta a világ tudtára, hogy meghalt Corey Gaspur, aki már tíz éve dolgozott a stúdiónál. A cég közölte, Gaspur személyében egy kiváló kollégát, és egy még kiválóbb barátot veszítettek el. Gaspur első projektje a BioWare-nél a Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood volt, ahol pályatervezőként és játékmenet-dizájnerként tevékenykedett. Innentől aztán hamar a stúdió nagyobb játékainak fejlesztésében találta magát: szintén a játékmenettel és a pályadizájnnal foglalkozott a Mass Effect 2-n valamint a Dragon Age: Originsen, aztán pedig a Mass Effect 3 harcrendszerének vezető tervezőjeként folytatta. Az utóbbi időben viszont a BioWare legfontosabb készülő címén, az Anthemen tevékenykedett már vezető dizájneri pozícióban, így most a stúdiónak egy nagyon fontos pozíciót kell pótolnia. Gaspur ezen kívül rendszeresen adott tanácsokat az Electronic Arts más játékainak fejlesztésében is, így például a Star Wars: Battlefront, a Mirror's Edge: Catalyst és a Mass Effect: Andromeda készítői is rendszeresen kikérték a véleményét.
20 percig mozog a FIFA 18 Azt ugyebár mindenki tudja (vagy ha nem, akkor most már igen), hogy az Electronic Arts és a FIFA 18 teljes együttműködésre lépett a Real Madriddal. Nos, ennek keretében pedig az igazi Real Madrid igazi játékosai leültek játszani egy 2v2-es meccset. Úgyhogy jelenleg ez a legjobb felvétel, amit eddig a FIFA 18-ból láthattunk. Megtekintése még azok számára is ajánlott, akik csak közepesen érdeklődnek a játék iránt.
18-karikás kifestő készült a Thw Witcher 3-ból A fene se gondolta volna, hogy a felnőtt kifestő könyvek ennyire népszerűek. Az új Witcheres témájú darabért a képregényeiről ismert Dark Horse felel, az ára 14,99 dollár, és mindenféle jelenetet tartalmaz az intimtől a brutálisig. A rajongók tehát hamarosan kiélhetik művészi hajlamaikat, a könyvecske november 1-től lesz kapható.
Assassin's Creed: Origins - barátkozó vagy harcoló frakciók A készítők korábban már elárulták, hogy rengeteget kutattak annak érdekében, hogy az Assassin's Creed: Origins két főbb városa, Memphisz és Alexandria hiteles legyen. De nem csak a város kinézetéről van szó, hanem annak lakóiról, és a városokat uraló társaságokról, frakciókról. Márpedig ezek a frakciók szeretnek harcolni egymással, ha éppen úgy adódik. Most a Ubisoft megígérte, hogy itt nem előre szkriptelt dolgokról lesz, tehát nem olyan dolgokra kell számítani, hogy megyünk előre a világban, és hirtelen elénk spawnol két egymással verekedő brigád. Ezek a frakciók bizony élik a mindennapi életüket, van saját céljuk, és ha nem értenek egyet egymással, akkor alkalmanként összeakasztják a bajuszt. A frakciók között megtaláljuk majd a római hódítók leszármazottait, a banditákat, és az asszaszinokat is, többek között. 15 éves ügy miatt perelik a Rockstart Ami azt jelenti, hogy valószínűleg itt valaki pénzre pályázik. Akárhogy is, a helyzet az, hogy a Miss Cleo néven futó, némileg elmebeteg amerikai tévés személyiség beperelte a Rockstart, azt állítva, hogy a stúdió az ő személyiségét és jamaicai akcentusát használta fel egy karakterhez. Egy karakterhez, a 15 éve megjelent Grand Theft Auto: Vice Cityben, akinek neve Auntie Poulet. Hogy miért pont most, és mivel kapcsolatban jutott ez eszébe azt nem tudni, de a hírességek (legalábbis egy részük) mostanában ráállt erre a dologra: legutóbb ugyebár Lindsey Lohan próbálta meg perelni a fejlesztőcsapatot, amiért állítólag a Grand Theft Auto 5 egyik karaktere túlságosan hasonlít rá.
PlayerUnknown's Battlegrounds - bármi jöhet a Battle Royale után Az ezen a ponton már nem titok, hogy a PlayerUnknown a 2001-es Battle Royale-filmből merített leginkább. Annyira, hogy erre bizonyos utalásokat el is rejtettek a fejlesztők, például azért támadhatunk neki az ellenfelünknek egy tepsivel, mert van ilyen a filmben is. PlayerUnknown elárulta, hogy számos más utalást elrejtett a játék jelenlegi pályáján, például a sziget a lánya után kapta a nevét, és hasonlók. A lényeg, hogy élvezi a szabadságot, amivel jelenleg rendelkezik a játék felett. Most pedig azt is elárulta, hogy a jövőben nyitott tulajdonképpen bármilyen együttműködésre, ha például filmek vagy könyvek helyszíneiről van szó. Reményei szerint a PlayerUnknown's Battlegrounds a megjelenésre remekül kicsiszolt játékmenettel rendelkezik majd, amit át lehet ültetni másféle környezetekbe Nem csoda, hogy felmerült az egyértelmű kérdés: mi a helyzet az Éhezők viadalával, hiszen a téma adná magát. Nos erre a készítő megismételte: bármi lehetséges, semmitől nem zárkóznak el. 30 éves a Creative Assembly A Total War-sorozattal híressé vált Creative Assembly a mai napon ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját. Ebből egyelőre túl nagy ünneplés nem látszik, mindössze annyi, hogy a stúdió elérhetővé tett harminc darab elit egységet a Total War: Warhammerben.
Ha előrendeled a PES 2018-at Akkor megkapod ajándékba... nos... Usain Boltot. Aki ugyan nem focista, de legalább a világ leggyorsabban futó embere, szóval gondolom az is valami. Mondjuk ennyi erővel bekerülhetne Lewis Hamilton, vagy Bruce Willis is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. magerg
2017.08.03. 08:56
A "felnőtt" kifestőkönyvek nem retardáltaknak készülnek?
Normális ember vagy művészeti albumot vesz, vagy rajzolni/festeni tanul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. FFeller
2017.08.03. 14:56
A Vice City-nél valami sántít, Miss Cleo volt a hangja Pauletnek és tavaly elhunyt. Nem lehet, hogy a tv társaság perel?
https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Cleo
Magerg én mikor először megláttam a szupermarketben kiírva, hogy felnőtt kifestő, még tízet léptem, mire elkúszott az agyamig, hogy mit is olvastam és az jutott az eszembe, hogy ilyen nincs. Aztán persze, hogy hacsak nem...., visszamentem belelapoztam, de nem, nem olyan képek voltak. A mai napig nem tudom én sem hova tenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Busterftw
2017.08.03. 18:23
Tudom pre-alpha, de az a fifa eleg erdekesen mozog.
Kb mintha egy helyben moonwalkolnanak neha
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!