iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.03.

Dátum | 2017. 08. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Sikeres a Friday the 13th: The Game A Gun Media bejelentette, hogy a májusi megjelenése óta már több mint 1,8 millió példányban kelt el a Friday the 13th: The Game, ezt pedig kifejezetten nagy sikerként értékelik. Wes Keltner, a fejlesztés vezetője azonban beismerte, hogy a megjelenés óta nem voltak éppen egyszerűek a dolgok. A játékosok számos kisebb-nagy bug miatt panaszkodtak, melyek sokszor alaposan felborították a játékélményt, a készítők pedig lassan reagáltak a hibajavításokkal. Úgy tűnik azonban, hogy kezdenek felülkerekedni a helyzeten, és mostanra a PC-s verzió főbb gondjait sikerült megoldani, és Xbox One-ra is megjött múlt héten a régóta várt patch. "Habár nem minden ment simán, most már magabiztosan tekintünk a jövőbe. Szerencsére mögöttünk áll a nagyon támogató és eltökélt közösségünk. Növeltük a csapat méretét, és folyamatosan dolgozunk új tartalmakon, új animációkon és persze készül az egyjátékos komponens is" - erősítette meg. Ez utóbbi egyébként valószínűleg még az év vége előtt befut. Végül pedig kiderült, hogy konzolokra érkeznek a dobozos kiadások is, melyek megjelenési dátuma október 13., péntek. Nyilván.
Jövő héten visszatér az Overwatch Summer Games Az event augusztus 8. és 29. között kerül megrendezésre. Ismét megvásárolhatjuk majd a tavalyi Summer Games-tartalmakat, a friss, új skinek a szokásos áron lesznek kaphatóak (3000 arany egy legendás példányért), míg a tavalyról már ismerteket ennek harmadáért kínálják. Visszatér a Lúcioball, a Rocket League-re emlékeztető focimód, bár végeztek rajta néhány átalakítást és lesz egy új stadion is, Sydney-be helyezve.
Gyönyörű Ferrarik a Project Cars 2-ben Tíz csodaszép autót kapunk az olasz cég történetéből – lesznek köztük klasszikus és jelenlegi modellek, versenyautók, valamint limitált kiadások is. A listán szerepel a 2015-ös LaFerrari, a 2002-es Enzo, az 1995-ös F50 GT, az 1994-es F40 LM, az 1984-es 288 GTO, az 1967-es 330 P4, az 1968-as 365 GTB/4 Competizione, az 1994-es F333 SP, a 2016-os 488 GTE és a szintén 2016-os 488 GT3.
Ben Brode és a Hearthstone-rap A Journey to Un’Goro kiegészítő megjelenésekor a rajongók hiányolták a hozzá tartozó főcím-dalt és sikerült rávenniük Ben Brode projektvezetőt, hogy felvegyen egy rapszámot kárpótlásként. Az alkotás nagy sikert aratott, így Brode most a Knights of the Frozen Throne DLC-hez is készített egy felvételt, mely Arthas, a tragikus sorsú paladin történetét meséli el. A mű megint jól sikerült, annyira, hogy már remixek is készültek hozzá. A BlizzCon 2017 talán otthont ad majd egy élő fellépésnek?
Ismét elérhető a Steamen a House Party Az eredeti verziót pornográf tartalmak miatt érték vádak, mivel teljes értékű szexjeleneteket, a fizikai törvényeket behatóan ismerő női melleket és bármikor elővehető, sőt, a grillre csapható férfiúi koronaékszereket prezentált a játékosok számára. A fejlesztő Eek! Games tájékoztatása szerint a játék tartalma nem változott, hiszen a problémák a szexuális elemekkel voltak. A dolgot úgy oldották meg, hogy kitakarják a kényes részeket – a lehetőség eddig is megvolt a beállítások között, most viszont kötelezően megjelenik, kivéve, ha telepítjük a cenzúra-eltávolító frissítést…
Bezárt az AltspaceVR A HTC Vive és az Oculus Rift népszerű és legnagyobb VR közösségi applikációjának fejlesztői egy bejegyzésben búcsúztak el a múlt héten, melyben leírták, hogy előre nem látott anyagi nehézségek miatt kényszerültek erre a lépésre. A befektetőktől 2015-ben kaptak utoljára pénzt és bár volt egy megállapodásuk a következő csomagra, nem jött össze a dolog. Ha ehhez hozzátesszük a VR-piacra általánosan jellemző lassú fejlődést, nem nehéz rájönni, miért nem álltak sorban a szponzorok. Játékosok terén ugyanakkor szépen teljesítettek, hiszen havonta nagyjából 35 ezren kapcsolódtak be a virtuális terekbe, az egyes rendezvényeken pedig akár ezren is összegyűltek egy időben. Az AltspaceVR jövője meglehetősen bizonytalan, a fejlesztők szeretnék elérni, hogy legalább a technológia megmaradjon valamilyen formában. Palmer Luckey, az Oculus alapítója is bejelentkezett a Twitteren azzal, hogy talán meg tudja menteni a játékot, de részleteket egyelőre még nem hoztak nyilvánosságra.
Egyre nehezedik a Mario + Rabbids Kingdom Battle A Nintendo és a Ubisoft által közösen tartott bemutatókon úgy tűnt a többség számára, hogy a kezdőterületek meglehetősen laposak, könnyűek, nem sok izgalom van bennük. A későbbi küldetések azonban sokkal összetettebbé válnak, simán hozzák már a szórakoztató szintet. Az alábbi videóban röviden bepillanthatunk ezekbe az egyre nehezedő rendszerekbe, illetve a co-op módba is. A játék augusztusban jelenik meg Switch-exkluzívként.
Repülő öklök és robbanó fejek a Spartan Fistben A játék egy voxel-alapú, belső nézetes, arénás-verekedős cucc, melyben a szuperképességekkel rendelkező detektívet, Emma Jonest alakítjuk. Hősünk képes olyan erősen orrba vágni bárkit, hogy szó szerint felrobban a feje. Nos, igen. De ne aggódjatok, jó ügy szolgálatában teszi: a pénz és a hírnév lebeg a szemei előtt. A Spartan Fist nem mentes a vicces elemektől, például a sípoló gumikacsára emlékeztető hangoktól és a lendületes zene is sokat emel a hangulaton. Ugyanakkor vér repked mindenfelé és lényegében arról van szó, hogy puszta kézzel gyilkolászunk másokat. A morális felvetéseket félretéve a harcok egész jónak tűnnek, a procedurálisan generált arénák és a rengeteg, játékmenetet befolyásoló ököl-típus gondoskodik a változatosságról. A Spartan Fist még nincs kész, a tervek szerint jövőre fog megjelenni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!