iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.08.

Dátum | 2017. 08. 08.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Agents of Mayhem - ügynökcsere Csak én érzem úgy, hogy semmi hájp nincs az Agents of Mayhem körül? Pedig augusztus 18-án megjelenik, és valahogy mégsem foglalkozik vele senki, pedig azért a Saints Row-játékok nem voltak rosszak, főleg az utóbbi néhány. Akárhogy is, az Agents of Mayhem fő tulajdonság az lesz, hogy egyfajta tag-rendszerrel menet közben váltogathatunk majd a hősök között, és nyilván mindegyiknek más-más fegyvere és képességei lesznek, amiket megfelelően kombinálhatunk.
Újra átalakul az Xbox One kezelőfelülete A Microsoft nagyon nem találja el, hogy milyennek is kellene lennie az Xbox One kezelőfelületének. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a hamarosan érkező új verzió lesz a harmadik teljes dizájnváltás, amit bevezetnek három éven belül. Ez alapvetően nem lenne gond, az Xbox 360 esetében például folyamatosan segített frissen tartani a konzolt, ami az újabb kezelőfelületekkel állandóan újszerűnek hatott, de ott a kezelhetőséget nem érte számottevő csorba menet közben. Az Xbox One azonban egyre lassabb és egyre bonyolultabb minden egyes átalakítás után. Úgy látszik azonban, hogy ez hamarosan megváltozik - legalábbis az alábbi videó alapján úgy tűnik, hogy némileg visszatérnek az Xbox 360 örökségéhez, és nem csak azért, mert újra előkerültek az avatárok.
Alap fokozaton érdemes játszani a The Evil Within 2-t A Resident Evil atyja, a legandás Shinji Mikami idén indítja útjára a The Evil Within 2-t, egészen pontosan október 13-án. Azonban érdekes változtatásokra számíthatunk: egyrészt a folytatás leszámol az első rész epizodikus jellegével, és egy folyamatosabb, egybefüggőbb történetet ígér, kevesebb töltőképernyővel. Másrészt pedig méginkább ráfekszik Mikami a pszichológiai-horror vonalra, így még keményebben telepszik majd ránk a játék, valamint érkezik egy teljesen új crafting rendszer is. Ezzel együtt a dizájner azt ajánlja, hogy az alap, vagyis a "Casual" fokozaton álljunk neki a játéknak, hiába lesz ott utána a "Survival" és a "Nightmare". Az alap The Evil Within sem volt éppen könnyű, szóval könnyen lehet, hogy ezúttal Mikami tényleg csak jót akar nekünk. Sci-fi hét van a Humble Store-on Ez pedig azt jelenti, hogy több mint húsz játékra kaphatunk kedvezményt, akár 75%-ot is. Ezek között olyan anyagokat találunk, mint a Rebel Galaxy, amit 66%-os learázással vehetünk meg, de ott van a No Man's Sky is, amiért 60%-kal kevesebből juthatunk hozzá. És akkor olyanokról még nem beszéltünk, mint a Homeworld: Deserts of Kharak, az Elite Dangerous, a Homeworld Remastered, vagy éppen a Master of Orion 3. Gyakorlatilag aki űrhajókat szeretne látni, az itt biztosan megtalálja a számítását. Korai hozzáférésben az All Walls Must Fall Korábban már mi is írtunk arról, hogy a Spec Ops: The Line egykori fejlesztői teljesen új tech-noir játékon dolgoznak All Walls Must Fall néven. Ebben Berlinben járunk, mégpedig 2089-ben, és időutazó titkosügynököket irányítunk, amint egyetlen éjszakát szeretnének átvészelni valahogy a városban... csak éppen az időmanipuláció miatt ez az éjszaka kicsit hosszabb lesz, mint várták.
Egyelőre nagy siker a Steam Direct Legalábbis úgy tűnik. Ahogy arról korábban beszámoltunk, júniusban a Valve végleg leállította a sok ideig népszerű Steam Greenlight rendszert, és a helyébe érkezett a Steam Direct. Ez lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy bizonyos pénzösszegért cserébe közvetlenül publikálják a játékaikat a Steamre. Most a Valve elismerte, hogy ők sem tudták, mekkora sikere lesz ennek az egésznek. "Lehet, hogy sokkal több játék fog beérkezni, lehet, hogy kicsit több, de lehet, hogy kevesebb" - nyilatkozta a cég. Nos, úgy látszik, hogy a helyzet egyáltalán nem rossz. Mióta elindult a Steam Direct hét héttel ezelőtt, azóta több mint 1000 játék került fel a rendszerbe, ebből 730 az elmúlt egy hónap során, 215 pedig csak a múlt héten. Összehasonlításként, tavaly júniusban 28 játék jelent meg a Steamen, míg idén júniusban 84. LawBreakers - minden a skill Habár a megjelenés előtt sokan hasonlítgatták a LawBreakerst az Overwatch-hoz, teljesen nyilvánvaló, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Míg a Blizzard játéka a csapatmunkára és a képességek kihasználására helyezi a hangsúlyt, addig a LawBreakers le sem tagadhatná, hogy Cliff Bleszinskitől jött - itt ugyanis a szó szerinti skill, vagyis a saját ügyességünk számít majd leginkább. Nos, az új előzetes pontosan erre koncentrál, mi pedig a napokban megkezdjük a tényleges tesztelést, hogy verdiktet tudjunk mondani erről a játékról, ami már a megjelenése előtt alaposan megosztotta a közönséget.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szefmester
2017.08.09. 08:16
InGen: Szerintem csak te érzed a Hype hiányát az AoM körül.. én sajnos a sokadik ajánló/ismertető trailert linket látom... nem csak itt, máshol is.
Persze ha neked a hype az hogy naponta kettő új videó jelenik meg akkor nem szóltam... de pár naponta újdonság is elég durva... Így is kiölik a játék felfedezésének élvezetét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!