iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.11.

Dátum | 2017. 08. 11.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Új kiegészítő az Arma 3-hoz A Laws of War szeptemberben jelenik meg és egy, az eddigiektől eltérő nézőpontot hoz majd a harcmezőre egy új frakció, az International Development and Aid Project, azaz IDAP képében, akik kormányoktól független szervezetként a humanitárius katasztrófákra való gyors reagálásra specializálódtak. A csoportnak persze lesznek saját, egyedi eszközei, például egy aknamentesítő drón, egy többféle verzióban megjelenő kocsi, hátizsákok, páncélok, illetve mini-kampány is társul hozzájuk Remnants of War címmel. A fejlesztő Bohemia Interactive elmondta, hogy a DLC ötlete szorosan kötődik a Nemzetközi Vöröskereszttel folytatott együttműködésükhöz, melynek keretében például a nemzetközi humanitárius jogszabályokról is láthattak egy prezentációt a stúdió munkatársai, de aminek része az is, hogy a kiegészítőből befolyó összeg egy részét a szervezet kapja majd meg.
Több ezernyi lehetőségből hozhatjuk létre karakterünket az Absolverben A játék számos opciót kínál az ellenfelekkel való leszámolásra és a jelek szerint karakterünk megalkotásához is széleskörű lehetőségek állnak rendelkezésre. Minden ruhadarabnak meghatározott súlya és védőértéke van, illetve megszerezhetjük az elesett harcosok felszerelését is. Az Absolver augusztus 29-én jelenik meg.
Nyilvános tesztszervert kap a Warcraft 3 Windowson és Macen érhetőek el a térképek, játékmódok és bár furcsának tűnhet, hogy a Blizzard egy 15 éves játékhoz készít frissítést, annyira nem is különleges a dolog, hiszen erre tavaly is volt példa. Az egyelőre nem tiszta, hogy jelenleg mit terveznek, de az biztos, hogy hozzányúltak a játékegyensúlyhoz, újratextúrázták a térképeket, áthelyezték a fákat és még számos hasonló aprósággal foglalkoztak, a teljes listát is érdemes átböngészni. Deathmatch játékmód az Overwatchban A klasszikus „ölj meg mindent, ami mozog” móka már elérhető a tesztszerveren. Két változata lesz, a Free for All, ahol az nyer, aki először végez húsz ellenfelével, illetve a Team Deathmatch, ahol két hatfős csapat harcol egymással harminc áldozatig. Itt azonban lesz egy kis csavar: az élesztések csökkentik az elért pontokat, tehát az ilyesfajta kísérleteknek gyorsan véget kell majd vetnünk. A Blizzard szerint több térképet átdolgoznak annak érdekében, hogy képesek legyenek kezelni az új játékmódot, de lesz egy új, külön erre a célra létrehozott terület is, a Château Guillard.
A hétvégén ingyenesen kipróbálható a Guild Wars 2 új kiegészítője A Path of Fire-t múlt héten jelentették be, Ascalontól délre, a Crystal Desertbe visz el minket, mely ismerős lehet az előző epizód rajongóinak. Augusztus 11. és 13. között mindenki megnézheti, mit kínál majd a DLC, benne a történet első részével és az Amnoon-oázis felfedezhető térképével. Augusztus 18. és 20. között az új elit specializációkat is kipróbálhatjuk egy második ingyenes próbahétvége keretében. A kiegészítő szeptember 22-én jelenik meg.
Ilyen lesz a Dishonored 2 különálló DLC-je A Death of the Outsider szeptember 15-én érkezik, egy új felvételen az általában meglehetősen brutális szabadkezes harcból és természetfeletti képességek villogtatásából álló összecsapások láthatóak néhány mechanikus ellenfél és Karnaca egy új területe kíséretében. A főhős, Billie Lurk bőrébe bújva szekták után nyomozunk, titkos harcklubokat fedezünk fel, vagy akár bankokat is kirabolhatunk, de ha ez nem lenne elég, a fő cél egy istenség megölése lesz.
Idegen lények és összeomló felhőkarcolók a Megaton Rainfallban Egy interdimenzionális szuperhőst alakítunk a játékban, aki a Földet megtámadó idegenekkel veszi fel a harcot, miközben szabadon repkedhetünk az egész bolygón procedurálisan generált, valós időben felrobbanó, kettétörő, vagy leomló épületekkel kísérve. A videó éppen ezt mutatja be: mi történik, ha egy félisteni hatalmú lény nem igazán tud célozni, de ufókra vadászik. A játék szeptember 26-án jelenik meg PS4-re és PSVR-ra, a PC-s verzió később várható – valószínűleg lesz Vive- és/vagy Rift- támogatás is.
Tíz évnyi fejlesztés után megjelenik a 3030 Deathwar Redux A Bird in the Sky egy évtizede kiadta a játék korai verzióját, azóta pedig elég jól átdolgozták a Crunchy Leaf Games segítségével, annyira, hogy szeptember 13-án megjelenik a teljes verzió. Lesz benne Elite-stílusú űrfelfedezősdi és hagyományos kalandelemek, 30 naprendszer, illetve számos küldetés, melyek olykor harcba is torkollnak majd, de természetesen a grafika és a hangok is sokat változtak 2007 óta. További információkat a steames oldalon találtok a játékról.
Csöpög a nosztalgiától a Sonic Mania nyitójelenete Az alkotás augusztus 29-én jelenik meg és a Sega most kiadta a nyitófilmecskét. Ha ismeritek a Sonic-képregénysorozatot, lubickolhattok a nosztalgikus hangulatban, utána pedig belenézhettek abba is, milyen lesz maga a játék.
VR-ral és anélkül is játszható a Rez Infinite Az orosz festő, Vaszilij Kadenszkij munkáira épülő, színpompás lövöldözős játék a kétezres évek elején jelent meg először konzolokra, tavaly pedig PS4-es VR-verziót kapott. A PC-s változatot akár VR-ral (egy HTC Vive, vagy egy Oculus Rift birtokában), akár enélkül is kipróbálhatjuk, a látványról a 4K-támogatás, a jobb minőségű textúrák és a továbbfejlesztett grafikai opciók gondoskodnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. nyerek01
2017.08.12. 18:29
Hali. Valaki Warcraft 3? Most néztem a linken ingyenesen letölthető, feltelepítettem, kerestem hozzá neten kulcsot kb. 2 perc volt a simához meg a Frozen Throne-hoz, és már megy is a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!