iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.15.

Dátum | 2017. 08. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Johnny Depp készít filmet a The Secret Worldből Illetve egészen pontosan Johnny Depp, és az ő produkciós cége, az Infinitum Nihil vállalta, hogy sorozatot készít a The Secret World alapján. Ami érdekesnek tűnik, elvégre egy valós életbe ágyazott misztikus sztoriról van szó. A sorozatot a Hook írója, James V. Hart jegyzi, és a történet elméletileg a játék által is felvonultatott Illuminati, Dragon és Templar franckiók közötti viszályról szól majd.
1 millión túl a Planet Coaster Az Elite Dangerous fejlesztője, a brit Frontier bejelentette, hogy az új generációs hullámvasutas játékából, a Planet Coasterből már több mint 1 millió példány kelt el. Szóval összességében ezt a játékot is sikeresnek értékelik. Meg persze sikerként könyvelik el az Elite Dangeroust is, amiből a mai napig összesen 2,75 milliót adtak el. Ami mondjuk jól hangzik, csak éppen a Star Citizen ennél nagyjából tízszer több felhasználót mozgatott meg (és még meg se jelent...).
Dátumot kapott a Pure Farming 2018 A Dying Light fejlesztője, a Techland vélhetően továbbra is tisztességes mennyiségű pénzt tud leakasztani a farmolásból, úgyhogy még tavaly bejelentették legfrissebb játékukat, a Pure Farming 2017: The Simulatort. Na, most a játékot hivatalosan is elcsúsztatták, úgyhogy most már simán csak Pure Farming 2018 a neve. Mivel nyilvánvalóan mindenkinek addig is marhára hiányzik a játék, álljon itt az előző előzetes.
Új játékot teasel a Bandai Namco Korábban azt gondolhattuk, hogy viszonylag könnyel rájövünk, milyen játékot is próbál nekünk teaselni a Bandai Namco. Elvégre a Code Vein és a Prepare to Dine elég egyértelműen a Dark Souls nyomdokaiban lépkedett. A #Projekt1514 azonban nem ilyen egyértelmű. Egyelőre konkrétan csak annyit tudunk róla, hogy igazi harctereket, lövöldözéseket és sötét atmoszférát ígér. A kérdést azonban a Bandai Namco is felteszi: "Melyik világ ez? Miért is harcolnak?" Mintha csak egy Kojima-játék felvezetőjét látnánk.
PlayerUnknown's Battlegrounds - így vaultolunk majd Az idei E3-on, egészen pontosan a PC Gaming Show alatt jelentették be a készítők, hogy hamarosan érkezik a vaultolás a PlayerUnknown's Battlegroundsba. Azóta is keményen dolgoznak a mechanizmuson, és meg kell hagyni, a legújabb animációk jól néznek ki. De persze a kinézet csak egy dolog. A lényeg mégiscsak az, hogy egy rakás új lehetőséget nyit majd meg ez, ráadásul az animációs menet közben meg is szakíthatjuk, ami további opciókat kínál - főleg, ha szemétláda sniperekkel kerülünk szembe.
Decemberre csúszik a szomszédot ijesztgetős játék A Hello Neighbor ugyebár arról szól, hogy alaposan kémkedünk a szomszédunk után, aki vagy egy igazi elmebeteg gyilkos, vagy nem. Szóval még az is lehet, hogy ebből az egész sztoriból mi jövünk ki furcsán, a szomszédunk pedig ártatlan. A helyzet az, hogy a játék eredetileg augusztusa 29-re volt kiírva, most azonban ezt a készítők áttolták december 8-ra. Mindenesetre a jelek nem tűntek annyira jónak: a készítők elmondása szerint a jelenleg bétában elérhető 3-as verzió egészen jó volt, amíg nem frissítették a motort, ami aztán elrontott mindent. A fejlesztők szerint elromlott a mesterséges intelligencia, az útkeresés, és megjelent egy rakás stabilitásbeli gond is. Úgyhogy végső soron jobb volt inkább elcsúsztatni a végleges megjelenést, de addig is mindenki játszhat a legutóbbi verzióval a Steam korai hozzáférésén belül.
Middle-earth: Shadow of War - miért lett Banyapók egy fontos karakter? Néhány előzetessel ezelőtt mutatkozott be a Banyapók a játékban, azonban egészen különös és egészen attraktív női formában. Akkor sokan kérdőjelezték meg a készítők a döntését, hogy mégis miért volt erre szükség, hiszen a Banyapók midig is egy gonosz és ronda lény volta a Gyűrűk ura világában. Michael de Plater, a Shadow of War kreatív igazgatója azonban úgy gondolja, hogy nem ez a helyzet. Szerinte a Banyapók és Gollam mindig is szövetségesek voltak, és a kettejük között úgy gondolták, hogy Frodó nem alkalmas arra, hogy elvigye a Gyűrűt a Végzet Hegyéhez. Ezen kívül de Plater kiemelte azt is, hogy Galadriel szembesíti a Gyűrű Szövetségét saját magával a tünde tükörben, és a Banyapók tulajdonképpen ugyanezt csinálja, csak a maga sötét verziójában. Nyilván érdekes dolog lehet megtippelni, hogy a fejlesztőcsapat mit fogyasztott, de a Shadow of War egészen biztosan szórakoztató lesz.
PS4-re és PS Vitára jön az Undertale Az Undertale, amit sokan konkrétan a világ legjobb játékának tartanak, hamarosan megjelenik PS4-re és PS Vitára is. Annyira hamarosan, hogy holnaptól kezdve elméletileg mindenki számára megvásárolható lesz a PSN Store-ban 14,99 dolláros áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. katt777
2017.08.16. 09:22
Szomszédijesztgetéshez minek PC v konzol v bármi? Csak szomszéd kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!