iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.08.18.

Dátum | 2017. 08. 18.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Lerészegedő kalózok a Pillars of Eternity 2-ben Az Obsidian kiadta a legújabb, kickstarteres támogatóknak szóló videót a játékról, melyben az új NPC-animációkról, tiltott mágiával életben tartott macskáról és sugárban hányó kalózokról esik szó. Minden faj különbözőképpen kormányozza majd a hajót, a játékban lesz tízféle bomba, az eorai szórakozóhelyeken akár zongorán is játszhatunk, vagy táncolhatunk, de ha túl sokat iszunk, annak nem lesz jó vége… A macskát egyébként Josh Sawyer valódi kedvencéről, Sesame-ról mintázták. A Pillars of Eternity 2 jövőre jelenik meg.
Szeptember 18-tól korai hozzáférésben a City of Brass Az Indiana Jones és a Bioshock keresztezéséből született játék (júliusban írtunk róla) 12 szintes kampánnyal indul a Steamen, a végső megjelenést fél-egy évvel később tervezik. A közbenső időben folyamatosan érkeznek majd az új ellenfelek, bossok, helyszínek és felszerelések.
Színpaddá alakul városunk a Cities: Skylines új kiegészítőjével A Concerts című DLC zenei fesztiválok rendezését teszi lehetővé, ehhez épületeket emelhetünk, tetszésünk szerint lőhetjük be a fellépések árát, az eseményeket pedig új törvényekkel és pénzügyi eszközökkel támogathatjuk.
Sztoritrailer a Kingdom Come: Deliverance-hez A középkorba helyezett szerepjáték 2018. február 13-án jelenik meg, a kardforgató hősök életét meglehetősen valósághű módon mutatja be. Főszereplője Henry, akinek lemészárolták a faluját, ezért bosszút fogad, majd belekeveredik egy véres polgárháborúba. A szinkron nem sikerült túl jól a videóban, de a fejlesztő Warhorse Studios kis cég, a játék viszont elég nagy léptékű, így ha itt-ott le kell faragniuk a kiadásokból, valószínűleg a szinkronszínészek jelentik az egyik jó lehetőséget erre. A történet egyébként nem lesz lineáris, a küldetéseket többféle módon is megoldhatjuk, de minden következményekkel jár majd.
Csodás környezet a Monster Hunter: World új videójában A Wildspire Waste egy sivatagos vidék, mely a Monster Hunter 3 Ultimate Sandy Plainsét idézi, tele homokdűnékkel, mocsaras részekkel és barlangokkal. Ismerős figurákat is láthatunk, hiszen megjelenik Diabolos és Barroth. Egy másik felvétel a vadászat folyamatát mutatja be, a játék láthatólag nem tér el túlságosan a sorozatra jellemző alapoktól.
A Bandai Namco #Projekt1514-e egy új Sword Art Online játék Sok információ még mindig nincs róla, maga a sorozat 2009-ben indult, főhősei VR-alapú MMO-világokban élő karakterek. Az eddigi epizódok nem voltak elérhetőek PC-n, a Sword Art Online: Fatal Bullet című új alkotás lesz az első a sorban ezen a téren.
David Beckham a PES 2018-ban Usain Bolt mellett az angol legenda is szerepel majd a játékban, nagyjából 27 éves, 2002 körüli, csúcsformában lévő egykori önmaga személyében. A játék szeptember 12-én jelenik meg.
Ilyen lesz a Rainbow Six Siege vidámparkos térképe A helyszín az Operation Red Orchiddal érkezik, további infók jövő héten, a Gamescomon várhatóak róla.
A Steamen Peter Molyneux új játéka A The Trail: Frontier Challenge egy mobiljáték átdolgozása, mely nagyrészt megtartja az eredeti verzió játékmenetét és történetét. Az allegorikus utazás Eden Fallsba összehozza majd a játékosokat a világ minden tájáról, hogy aztán közösen építsenek virágzó közösséget. A PC-s változatban új, a haladást befolyásoló időjárási hatások lesznek, de fejlesztettek a ruhákon és felszereléseken is. A városban öt foglalkozás közül választhatunk – felfedező, vadász, favágó, szakács, szabó -, mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik.
Új előzetes a Little Witch Academia: Chamber of Time-hoz A Bandai Namco által kiadott boszisulis játék jövőre jelenik meg PC-re és PS4-re, története szerint a diákok épp elkezdenék a nyári vakációt, mikor Akko egy titkos szobát fedez fel a könyvtárban, mely az időt tiltott mágiával befolyásoló órához vezet. A kalandok során hőseink egy időhurokban ragadnak, újra és újra átélve ugyanazt a napot. Nekünk kell segítenünk nekik kijutni belőle és felfedni az iskola rejtélyeit.
A Diablo 2 a Starcraft 2-ben A mod készítése tavaly kezdődött és eddig még a Blizzard sem lőtte le a projektet, így az alábbi megatrailerben szemügyre vehetjük, hogy áll most a munka. Karakterek, harc, vizuális effektek, helyszínek láthatóak a felvételen, a mod bétatesztje a tervek szerint hamarosan elindul.
Tátva marad a szád ettől a cosplaytől Narga Aoki „műve” a Blizzarddal való együttműködésben készült. Jaina fokozatosan alakul át gonosz alakjába, a látvány még azoknak is lenyűgöző lehet, akiket amúgy hidegen hagy a cosplay-műfaj.
Itt a Dusk című retro-FPS első része A Quake által ihletett játék gyors, véres és hangos, látványa pedig olyan érzéseket kelt bennünk, mintha átestünk volna a tér-idő kontinuumom támadt résen és 1994-ben találtuk volna magunkat. Az összesen 33 szintből jelenleg 11 érhető el a Steamen, figyelem, jön a többjátékos mód is!
Bemutatkozik a Planet of the Apes: Lost Frontier A történetalapú játék ősszel érkezik, az új mozifilm-trilógia második és harmadik része között játszódik. Mindkét szembenálló félre lesz behatásunk, bár úgy tűnik, nem egy karaktert, hanem a nagy döntések meghozatalát irányítjuk majd, melyek többféle befejezéshez vezethetnek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. katt777
2017.08.19. 15:53
Huh, szép nagy 0.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VikMorroHu...
2017.08.19. 17:48
A Kingdom Come Deliverance érdekel, de azt túlzásnak tartom, hogy optimalizálás címszó alatt jó egy évet csúsztatták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2017.08.21. 07:06
A PES 18 nem túl meggyőző videót mutatott.Elég fura az animáció.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!