iPon Hírek

Aprók nagyban - E3 2017 különkiadás 1. rész

Dátum | 2017. 06. 12.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Hivatalosan holnap kezdődik az E3, a játékiparral kapcsolatos híreket a rendezvény uralja a következő napokban. A nagy kiadók és konzolgyártók sajtókonferenciáiról már olvashattátok (Electronic Arts, Microsoft, Bethesda) és majd olvashatjátok (Ubisoft stb.) beszámolóinkat, de lássuk, ezeken kívül történt-e még valami érdekesség játékfronton. Szeptemberben érkezik a Total War: Warhammer 2 Az indulás egészen pontosan szeptember 28-án lesz, jelentette be a játékot fejlesztő Creative Assembly és a kiadó Sega. A második rész új kontinenst ad az eddig felrajzolt világhoz, ahol négy frakció küzd meg egymással. Egy megjelenés utáni frissítés hozzá is csatolja a friss területeket a korábbi térképekhez, így lehetővé téve azt, hogy egyetlen megakampányban játsszuk a sorozat epizódjait. Az előrendelők kapnak majd egy új fajt az előző részhez, de azt egyelőre nem árulták el, melyik lesz ez a faj. A Total War: Warhammer 2 több verzióban érkezik: az alapváltozat mellett választhatjuk a Serpent God Editiont is (149 dollárért), mely egy dizájnos türkiz dobozban érkezik, benne egy kőhatású, cryptex-szerű gömbbel, csont-totemekkel, térképekkel, matricákkal, USB-t rejtő nyaklánccal, művészeti albummal és más apróságokkal.
Kiegészítőt kap a Tyranny? Az Obsidian remekbe szabott szerepjátéka, a Tyranny egy DLC-vel gazdagodhat hamarosan, legalábbis a stúdió sejtelmes twitterüzenetei erre utalhatnak. Két kép jelent meg a hétvégén (egy vulkán és egy labirintus falának tűnő helyszín), melyeken a június 13-ai dátumot tüntették fel. Ez ugyebár holnap lesz – nagyon kíváncsian várjuk a bejelentést, hiszen a történetet úgy fejezték be, vagy inkább hagyták abba, hogy több szál is nyitva maradt az esetleges kiegészítők számára. A Tyranny 2 esélye sajnos sokkal kisebb, hiszen minden erénye ellenére a játék nem volt olyan sikeres üzletileg, mint az Obsidian jelenlegi másik nagy szerepjátéka, a Pillars of Eternity. Holnap minden kiderül!
PC-re jön a Jazzpunk rendezői változata A Jazzpunk egy meglehetősen bizarr, abszurd és különös, ámde roppant röhejes kalandjáték, mely először 2014-ben jelent meg PC-n és mely a Stanley Parable nyomdokain haladva vegyít össze műfajokat, vicceket és kulturális utalásokat, hogy aztán vigyorogva feltálalja a turmixot. A fejlesztő Necrophone Gamesnek akkor számos dolgot ki kellett hagynia a játékból, míg néhány extra, köztük egy cyberpunkos rész bekerült a tavaly kiadott PS4-es rendezői változatba. Ez a verzió lesz elérhető PC-n június 16-tól, ráadásul hozzádobtak még egy kiegészítőt is, mely a Flavour Nexus címen fut.
Ilyen lesz az Arcstrider a Destiny 2-ben A játék szeptemberben jön konzolokra és majd valamikor a jövőben PC-re, így a Bungie megmutatta, hogy néz ki az egyik új karakter-alosztály, a Hunter Arcstridere, aki egy ügyes harcművész látványos, villámló bottal a kezében – ezzel rohan át a csatatéren, jelentős mértékű sebzést kiosztva, mielőtt gyorsan eltűnne az útból, hátha valaki revansot venne.
Az Arcstrider az első rész Bladedancerének helyébe lép majd és rendelkezik néhány hasonló képességgel is, mint elődje, ugyanakkor a Hunter tudásának is haszonélvezője. Fejlődéskor két utat választhatunk: a Way of the Warrior megnöveli a fegyver hatótávolságát, előtérbe hozza a dodge-ot, míg a Way of the Wind az ellenfél megzavarására összpontosít, illetve gyorsabban mozog és könnyebben kitér a csapások elől. Ingyenesen kipróbálhatjuk a Titanfall 2-t Ezen a héten, vagyis egészen június 18-ig bárki kipróbálhatja a játékot: pilóták, vagy titánok is lehetünk, illetve kapunk két kampányküldetést (Pilot Gauntlet, The Beacon), de nem hiányzik a többjátékos mód sem.
Ingyenes játékot kap az Oculus Rift Az Echo Arena egy VR csapatsport-játék, melyet a Oculus Rift tulajdonosai térítésmentesen megkapnak majd. A dolog lényege az, hogy tíz játékos nullgravitációs térben frizbizik egymással. Lesz egyjátékos része is a Lone Echo és mindkét játék július 20-án jelenik meg.
Új DLC és ingyenes tartalom a Hearts of Iron 4-hez A játék második kiegészítője, a Death or Dishonor június 14-én jelenik meg és többek között Ausztriát és Magyarországot is behozza a játékba. Emellett azonban kapunk egy ingyenes frissítést is Oak címmel, mely számos változást jelent majd, például a légiharcban, a térképen, a radar működésében, de bevezetésre kerülnek az átjárhatatlan területek is. A módosítások teljes listáját természetesen közzétette a Paradox, de egy stream keretében is bemutatják majd őket szerdán délután.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. tomm27
2017.06.13. 11:26
Destiny 2 PC: október 24.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!