iPon Hírek

Aprók nagyban extra - 06.25.

Dátum | 2012. 06. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Vindictus

A Nexon America kiadta free-to-play akció-MMO játékát Steamen. A cég a jövőben tervezi még a Combat Arms FPS-t és a multiplayer Dungeon Fighter Online-t is megjelentetni a digitális disztribúciós platformon. A Steam eddig 30 ingyenesen játszható játékkal dicsekedhet kínálatában. Már csak az kéne, hogy mindez a mi régiónkba is eljusson...

 
Star Wars: The Old Republic
 
Holnap megjelenik a várva várt 1.3-as tapasz, a szokásos heti karbantartás alatt szépen be is gyújtják a rakétáit. A szerverek 4 órán keresztül (9:00-13:00) lesznek offline, de ezúttal bőségesen lesz miért várni rájuk. Az 'Allies' alcímre hallgató patch a javításokon túl végre meghozza a csapatkereső funkciót, jönnek új Legacy perkek, alkalmazkodó felszerelés és új Ranked PVP Warzone-ok. A csapatkeresővel a Flashpointokon túl kereshettek Operation-ös kompániát illetve Warzone-os alakulatot is, sőt a bolygókon levő Heroic küldetésekhez is nézhettek segítség után.
 
A Legacy rendszer újdonságait nagyon nem kell bemutatni, hiszen már eddig is ott voltak a Legacy fülön 'Hamarosan jön' címszó alatt. Az alkalmazkodó felszerelés alatt pedig azt kell érteni, hogy a szépségük miatt tartott ruháitokban most már harcolhattok is. Részletek az SWTOR honlapon.


 
Journey
 
Mindazok, akik már megvettétek a Journeyt és a ThatGameCompany korábbi alkotásait, fogjátok be a szemeteket és fületeket. A 'Journey Compliation' tartalmazza az előbb említett fejlesztőcsapat eddig megjelent művészi játékait (Flow, Flower, Journey) egyetlen lemezen. Mindehhez bónuszként jár egy PlayStation Plus tagsági és egy kis extra tartalom is, nevezetesen a három játék zenéje, exkluzív mini-játékok és egy dokumentumfilm. (Az információk a tengeren túli PS Magazinból vannak, hogy hozzánk mikor ér ide a pakk, nem tudjuk.)
 

Sony: AR játékok Japánban
 
A Sony bemutatott egy teljesen új programot PlayStation Vitára Japánban, ez az AR Play, amivel már most gyönyörűen lehet demózni a kézikonzol Augmented Realitys képességeit. A Sony csütörtökön kiad speciálisan megjelölt AR kártyákat, amiket ki lehet majd nyomtatni, vagy meg lehet szerezni ingyen az előre nyomtatottat változatukat a kiskereskedőknél (Japánban, ha arra jártok épp). Ezek a kártyák felhasználhatók lesznek a kiadás előtt álló három új játékban, melyek név szerint a Cliff Diving, a Fireworks és a Table Play Soccer. A játékok ingyenesek, további részletek és videók az Andriasang hasábjain.
 

Resident Evil étterem
 
Mielőtt túlzottan fellelkesednétek, az étteremet Japánban nyitja a Capcom a jövő hónapban. Ha arrafelé nyaraltok az idén, akkor látogassatok el a Shibuya kerületbe Tokióban, ott megtaláljátok a Biohazard Cafe & Grill S.T.A.R.S névre keresztelt helyet. Megnyitó július 13-án, nem sokkal előzi meg a Resident Evil 6-ot, ami október 2-án jön PS3-ra és Xbox 360-ra.


Ha már a Resident Evil 6-nál tartunk, megtudtuk azt is, hogy mi lesz a játék gyűjtői kiadásában!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. uristen
2012.06.25. 19:41
Jurney... 5 perces video utan majdnem elfelejtettem, hogy nem jatszom, csak nezem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shaddam
2012.06.26. 02:03
Ó jaj már megvan a journey..a flow pedig nagyon kéne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zelbacsi
2012.06.26. 09:37
Jesszus, gyorsabban jönnek a patchek új tartalommal az swtorhoz, mint hogy lépést tudnék tartani vele, amennyi időm van játszani mostanában Jó, tudom, hogy ezzel kb. egyedül vagyok az egész világon, és holnapután már mindenki azon fog sírni, hogy megint kifogyott a contentből és unja

A flower zseniális volt (barátomnál játszottam vele) a journeyre meg mindenképp kíváncsi vagyok amúgy is, szal jöjjön csak ez a pack, jöjjön szépen ide is :]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!