iPon Hírek

Aprók nagyban extra - 06.27.

Dátum | 2012. 06. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megújul a GameTrailers

A GameTrailers.com az idén 10 éves lesz, az oldal készítői pedig különlegessé kívánták tenni az alkalmat azzal, hogy újraindítják az oldalt. Szinte minden megújul, még a logo is! Az oldal nézettsége évek óta növekszik, így technikailag is szükség van egy kis boostra, a site számos stressz teszt elébe néz. További részletek itt.

F1 Online nyílt béta

Ahogy arra számítottunk elindult a nyílt béta, a böngészős versenyzős és menedzsment játék tesztjére itt tudtok jelentkezni. Ha feliratkoztatok, helyben megnézhetitek az első gameplay videót is.

Inversion megjelenési dátum

A Namco megerősítette a gravitációval játszó lövöldözős cím megjelenési dátumát. Az Inversion július 13-án jön PS3-ra és Xbox 360-ra, kicsivel később, 27-én pedig PC-re. A Saber által fejlesztett játék korábban februárra volt kiírva, de már kétszer csúszott az idén. Sebaj, most már nem kell sokat aludni, addig is nézzétek meg az alanti trailert.


Far Cry 3

A kiadó Ubisoft még egyelőre nem döntött arról, hogy lesz-e valamilyen hatással az FPS bétatesztjére a megjelenés elhalasztása. A GameSpotnak azt nyilatkozták, hogy agyalnak, de megerősítés még nincs. A Far Cry 3 egyébként november 28-ra csúszott (nálunk Európában, a kintiek december 4-ig kell várjanak), annak érdekében, hogy "a lehető legjobb játékélményt nyújtsa". Az eredeti dátum szeptemberi volt, ezt még februárban ígérték.

The Walking Dead - Episode 2

A Telltale epizodikus játékának második része a mai naptól elérhető Xbox Live-on, a PC és PS3 verziók pénteken jönnek. Minden rész 5 dollárba fáj, de befizethettek előre az egész szezonra is, ez esetben 20 dollárért kapjátok az összes részt, rögtön ahogy megjelennek.

The Amazing Spider-Man megjelenés

A film mellé készülő új Pókember játék június 29-én jön PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és 3DS-re. Jó hír, hogy már megvan a PC-s megjelenés dátuma is Steamen: augusztus 10. A Beenox által fejlesztett játék konzolváltozatai némileg megelőzik a filmet, ami július 3-án debütál a mozikban.

A Game of Dwarves béta

A Paradox és a Zeal Games Studio megnyitotta a Game of Dwarves bétajelentkezést. A teszt július 13-án, pénteken indul, a teljes játék 2012 harmadik negyedévére várható PC-re. Ha szíveteken viselitek a szakállas nép sorsát, akik ha kell, szembeszállnak büdös orkokkal és villogó szemű varázslókkal, csodálatos földalatti városokat építenek, bátrak mint az oroszlán és a golyóik is acélból vannak... akkor ne fogjátok vissza magatokat, jelentkezzetek.


Champions Online és Star Trek Online

A Cryptic bejelentette, hogy amennyiben STO vagy CO életre szóló előfizetést vásároltok, automatikusan bekerültök a Neverwinter zárt bétájára. A meghívókat a tesztidőszak alatt küldik majd ki folyamatosan. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket az egyik játékra való befizetés, még most cselekedjetek, mert csak június 29-ig van rá lehetőség. Az ár mindkét játék esetében 100 dollár.
 
Dead Nation: Road of Devastation - új játékmód
 
A Housemarque bejelentett egy új játékmódot a Road of Devastation-höz, ez pedig az Arcade. Ennek a lényege, hogy a lehető legtovább éljetek túl, változó körülmények között. Választhattok nehézségi fokot, a checkpontokon pedig feltámadhattok. Ha teljesítitek az Arcade-et, különböző nehézségi fokokon, újabb koncepciós rajzokat kaptok jutalmul. A tartalom már elérhető PS Store-ból.
 
IndieGála
 
Az IndieGala kiadta hatodik játékcsomagját, 6,25 dolláros áron. A kollekcióba a következőket suvasztották bele: The Void, Commandos: Behind Enemy Lines és Commandos: Beyond the Call of Duty. Ha a minimumnál többet fizettek, akkor ezekhez még hozzájön az Air Conflicts: Secret Wars, Cargo! The Quest for Gravity, Ion Assault, Commandos 3: Destination Berlin és a Commandos 2: Men of Courage. Már több mint 5000 ember befizetett a csomagra, további infók itt.
 
LittleBigPlanet 2 DLC
 
Bejelentésre került a 'The Summer Creator's Kit' szerkesztőcsomag a LittleBigPlanet 2-höz. A csomagban van 26 matrica, 4 objektum, valamint 4 dekoráció és anyagminta. A pakk egyetlen hétig lesz elérhető, szóval jobb ha még ma felnéztek a PS Store-ra és letöltitek.

A LittleBigPlanet mindig tartogat aktuális meglepetéseket és páratlanul fantáziadús, erre példa az alanti videó...


PS Vita - YouTube póver!
 
A Sony örömmel jelenti, hogy mostantól kedvetekre YouTube-ozhattok az új marokkonzolon. Az alkalmazás ingyenesen letölthető PSN-ről. A YouTube minden lényeges funkciója elérhető a marokkonzolról, ajánlott videók, keresés, korábban megtekintett videók listája, kedvencek, lájk/dislike és trollkodhattok a kommentjeitekkel is bátran.
 
Journey
 
Az összefoglalót egy rossz hírrel és egy reménysugárral zárjuk. Rossz hír, hogy a korábban beharangozott gyűjtői változat nem látogat el Európába, de a játék rajongói már el is indították a petíciót, hogy döntésének megváltoztatására késztessék a kiadót. A pakk pontos tartalma tételesen:
 
- a három játék (Flow, Flower, Journey);
- a készítők teljes kommentárja mindhárom játék végigjátszása alatt;
- 30 perc (behind the scenes) dukumentumfilm a Journey készítéséről;
- 3 exkluzív minijáték a thatgamecompany-től;
- koncepciós rajzok és screenshot galéria mindhárom játékhoz;
- az eredeti zeneszámok mindhárom játékhoz;
- PS3-as dinamikus témák és háttérképek;
- PSN avatárok, beleértve 8 eddig nem látott, exkluzív Journey avatárt;
- a játék hivatalos trailerei és fejlesztői naplói;
- forgatható dobozkép.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!