iPon Hírek

Aprók nagyban extra - 06.20.

Dátum | 2012. 06. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Dragon Age Legends offline változat
 
A BioWare a most megszűntetett ingyenesen játszható böngészős szerepjátékát ingyen letölthető single-player játékká alakította. A Dragon Age Legends új változata már fent is van a hivatalos honlapon.
 
Az online elemek, amik a Facebookhoz és a Google+-hoz voltak igazítva, szépen ki lettek gazolva és még a játékot sem kell előröl kezdenetek, mivel simán letölthetitek a DAL karaktereteket a szociális hálókról és azok mentett állásként működnek az új verzióval.
 
A játék eredetileg a DAII kísérőjeként indult, reméljük ebben a formában már jobban a kedvetekre lesz. Az online teljesítmény sajnos nem érte el az EA várakozásait.
 
Summer of Arcade
 
A Microsoft ellátott minket dátumokkal és árakkal az idei nyár akciós árkád játékaira vonatkozólag. A felhozatal már az E3-on napvilágot látott, ám ezen túl nem lehetett még tudni róluk semmit. Most itt a hiánypótlás!
 
Július 18 – Tony Hawk’s Pro Skater HD – 1200 MSP
Július 25 – Wreckateer – 800 MSP
Augusztus 1 – Deadlight – 1200 MSP
Augusztus 8 – Hybrid- 1200 MSP
Augusztus 15 – Dust: An Elysian Tail - 1200 MSP
 
A játékok árából az akció keretében visszakaptok 400 MS pontot.
 
Battlefield 3: Close Quaters DLC
 
Itt az ideje emlékeztetni minden BF3 játékost, hogy a Close Quaters térképpakk a jövő héten elérhető lesz PC-re és Xbox 360-ra, mivel akkor fog lejárni a PS3 exkluzivitás. A Sony konzollal megáldott játékosok már most nekieshetnek a 10 új megbízásnak, begyűjthetik az 5 dögcédulát és kipróbálhatják a 10 új fegyvert az összes térképen. A Close Quaterst $14.99/1200 MSP áron tehetitek magatokévá.
 
A következő néhány DLC-ről is tudunk már, szeptemberben jön az Armored Kill, decemberben az Aftermath, 2013 márciusában pedig az End Game.
 
Secret World nyílt béta
 
A Funcom bejelentette az utolsó tesztalkalmat hamarosan megjelenő MMO-jához, ami már nyílt lesz. A béta június 22-én indul, a klienst már le is tölthetitek. Amennyiben korábban feliratkoztatok a játékra, már kellett is, hogy kapjatok róla emlékeztető e-mailt, benne két kóddal (1 nektek, 1-et pedig odaadhattok valakinek). A béta ezen részében benne lesz a The Fusang Projects warzone, ami egy PVP térkép.
 
A Secret World július 5-én startol. (A bétára még most is bejuthattok, részletek a honlapon.)
 
Beyond: Two Souls
 
A Quantic Dream legújabb lélegzet visszafojtva várt játékában Ellen Page mellé újabb sztárt sorakoztatnak fel. A pletykák szerint mellékszerepben feltűnik a játékban Willem Dafoe is, de arról még nem szól a fáma, hogy milyen karaktert osztottak rá.
 
Dafoet valószínűleg nem kell senkinek bemutatni, de ha mégis, akkor tudjátok, hogy például ő volt a Green Goblin (Norman Osborn) a Pókember filmben és játékban, valamint hangját adta a James Bond 007: Everything or Nothing PS2/Xbox/Gamecube játékhoz is.
 
Okami HD
 
Az Okami HD átlépi Japán határait és hozzánk is eljön, tudhattuk meg egy PS Blogos bejegyzésből. Az átdolgozott játék kapott PS Move támogatás és trófeákat, szóval egy egészen új élményben részesítheti a régi játékosokat is. Akik pedig kihagyták volna, most tessék szépen pótolni, az Okami HD letölthető lesz a PSN-ről. Az EU PS blog már árakat is közölt: £15.99/€19.99.
 
Az Andriasang szerint Japánban lesz dobozos megjelenés is, nálunk erről még nincs megerősített információ. Az Okami eredetije még 2006-ban jelent meg, hírét a különleges játékélmény és az esztétikus grafikai stílusa hozta, bár az eladásai lehettek volna jobbak is. A játéknak jött egy DS-es folytatása is tavaly.


Lego Batman 2
 
A Lego Batman 2: DC Super Heroes megjelenése alkalmából kapott egy drámával és hatásvadász jelenetekkel tarkított trailert. A játék megjelent 3DS-re, PC-re, Vitára, PS3-ra, Wii-re és Xbox 360-ra (mikrosütőre coming soon!).


Steel Battalion: Heavy Armor
 
A Capcom mechás játékához jött egy rövid élőszereplős kisfilm Mamoru Oshii rendezésében. A népszerűsítést célzó film alcíme Gosha, mely egyben a főszereplő pilóta neve is. A forgatás Lengyelországban történt, a filmet a Machinimán nézhetitek meg. A Kinect exkluzív cím a tegnapi napon jelent meg a nagyvízen túl, nálunk péntekre várjuk.


A rendező videónyilatkozatához katt.

Planetside 2

Azt már láthattátok, hogy mit nyújt a Planetside 2 a levegőben, most egy kis földi csata ízelítőt is kaphattok a játékból! A Sony Online Entertainment népszerű MMOFPS-ének folytatása még idénre várható PC-re.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2012.06.22. 00:18
Az Okami nagyon jo jatek.Ajanlom mindenkinek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!