iPon Hírek

Aprók nagyban EXTRA - 2014.09.27-28.

Dátum | 2014. 09. 28.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A tesztek alapján jól sikerült a Middle-Earth: Shadow of Mordor A játék hazánkban holnapután, kedden kerül kereskedelmi forgalomba, de a külföldi oldalak már tesztelték is. A pontszámok alapján remekül sikerült a Shadow of Mordor, bár az a Destructoidos 6 pont kicsit kilóg a sorból. Reméljük nem nekik van igazuk... A játékot természetesen mi is teszteljük, úgyhogy majd itt is olvashattok róla kritikát!
Joystiq5/5, Polygon9.5, IGN9.3, Shacknews9, The Escapist4.5/5, Game Informer – 8.25, EGM8.5, Gamespot8, Eurogamer8, Destructoid6, GameFront9.
Jövő-Batman a LEGO Batman 3: Beyond Gothamben A fejlesztő TT Games bejelentette, hogy Európában a LEGO Batman 3: Beyond Gotham tartalmazni fog egy PlayStation-exkluzív DLC-t, a Batman of the Future-t, ami az azonos című animációs sorozaton alapszik. Összesen nyolc karakterrel gazdagodunk, akikkel a Freeplay módban oszthatjuk az igazságot, vagy épp az igazságtalanságot. A játék november 14-én érkezik.
Bővített Alien: Isolation TV reklám A pár naponta érkező pár másodperces kisvideókhoz már hozzászokhattunk, most viszont az Egyesült Királyságban vetített TV reklám bővített változatát tették közzé a fejlesztők. Bevallom, nem örülnék neki, ha a gyerekem ilyet látna a TV-ben, de mivel nincs gyerekem, és nem is az Egyesült Királyságban lakom, ez a veszély nem fenyeget. Amit sajnálok, hogy az Alien-sorozat ikonikus sziréna hangeffektje nem köszön vissza ebben a trailerben, de ez legyen a legnagyobb baj. Megjelenés október 7-én!
Assassin's Creed Unity: Cicaharc Akár ez is lehetne a címe ennek az élőszereplős rajongói kisfilmnek, melyben emberek helyett macskák alakítják az asszaszinokat. Sok értelme nincs, de a hétvégén ez uralta a netet.
A The Crew PS4-es és Xbox One zárt bétájának időpontja Nem más, mint szeptember 30. A PC-s tábor júliusban és augusztusban már tesztelhette a Ubisoft autós játékát (és mi is, véleményünket itt olvashatjátok), a konzolosok viszont kimaradtak a jóból - eddig. Illetve az Xbox 360 tulajok továbbra is, ők egyáltalán nem kapnak a zárt bétából, hogy miért, az rejtély. Regisztrálni már lehet a hivatalos oldalon, ha szerencsétek van, Titeket is kiválasztanak a készítők. Sok sikert!
A Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden első fél órája Egy japán YouTubernek köszönhetően videón tekinthetjük meg a FF: TRHSM első 30 percét. És hogy ez miért is érdekes? Mert egy Wii U játékról van szó, ami gyönyörű, és a videónak köszönhetően még a gamepad használatába is betekintést nyerünk, azért.
Suárezt a FIFA 15-ben is eltiltották Így jár az, aki sokadjára is ellenfeleit harapdálja a pályán, gondolhatná egy mezei focikedvelő, de akkor rögtön vita kezdődne róla, hogy jogos-e az október végéig tartó eltiltása, vagy sem, úgyhogy bele se menjünk. A lényeg, hogy Suárez a FIFA 15 Ultimate Team és Karrier módjában sem érhető el október 26-ig, sima meccseken viszont ő is benne van a csapatában.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mikej95
2014.09.29. 15:29
Meglátszik, hogy Middle-Earth: Shadow of Mordor alatt egy 10 éves motor fut, ami nem tud textúra streamelni így fogyni fog a Titan és a nVidia Gtx 920 vérpistike edition 6GB GDDR3, ezért maradt pénz lefizetni az összes nagy tesztoldalt. Remélem ti azért kiosztjátok őket a megszokott hype-ot mellőző hideg realizmusotokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Egedke mikej...
2014.09.29. 15:44
Habár nem láttam még magát a játékot, de nem hiszem, hogy a rendszerkövetelményt és/vagy a rosszul megírt motort kellene egy játéktesztben értékelni és emiatt lehúzni a vérbe.
Az megint más dolog, hogy nem szép ha olyan szarul optimalizálnak, ahogy írják bizonyos oldalak, de itt a játékokat tesztelik, nem a rendszerkövetelményt fikázzák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95 Egedk...
2014.09.29. 16:49
Nem kell lehúzni, de értékelni kell a grafikát/motort is és ahol ilyet csinálnak az nem lehet 9/10-es értékelésű. Egyszerűen nem férhetne bele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2014.09.29. 18:40
Azért ha valaki a quake 2 engineből kihozza a farcry-t az becsülendő, és javít a dolgon, aki viszont a cryengineből csak egy quake 2-t tud kihozni azt is meg kell említeni hogy borzalmas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl Egedk...
2014.09.29. 19:48
A játékélmény prezentálását is értékelni kell(ene).
Bár tény, hogy a tesztek nagy része a fantáziára hagyatkozik. "Képzeld el, hogy milyen jó játék lenne ez!" vagy "Képzeld el milyen jó játék lesz ez másfél évvel a megjelenés után, mikorra talán befejezik!"

Régen a szar optimizálás komoly ponthátrányt jelentett, most meg "Jaj szegény éhező fejlesztők".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!