iPon Hírek

Aprók nagyban, hétvégi extra

Dátum | 2015. 11. 01.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ázsiában is elérhető lesz angol nyelven a Dead or Alive Xtreme 3 Ezt a nagyon fontos hírt azért kellett közölnöm, hogy berakhassam az alább látható két képet. A fejlesztők szerint egyébként a PS4 hardveres erejét kihasználó Soft Engine 2.0 még jobb mell fizikát tesz lehetővé!
Rise of the Tomb Raider - előzetes a megjelenés mellé November 10-én érkezik meg az új Tomb Raider, éppen az ünnepi szezon sűrűjébe. A maradék pár napot az alábbi launch trailerrel kell átvészelnünk, bár ma már több előzetest is szokás kiadni a megjelenés mellé, szóval én még legalább kettőre számítok a következő héten.
Game With - új játékszervezős oldal indult Úgy tűnik, hogy népszerűek az ilyen oldalak, ugyanis egy újabb indult. A Game With minden platformon (PC, Mac, konzolok) segít összehozni multiplayer meccseket. Létrehozhatunk, vagy kereshetünk meccseket dátum, idő és mindenféle más kritérium alapján, és persze kooperatív vagy kompetitív meneteket is összehozhatunk. The Technomancer - ilyen a harc A Spider eddig kizárólag borzalmas játékokat készített, de a Technomancer valahogy mégis egész jónak tűnik - legalábbis egyelőre. Ami a harcot illeti, háromféle stílusban küzdhetünk, ezek a Warrior, a Guardian és a Rogue, amiből most az első kettőt tekinthetjük meg az alábbi videón. Látszik, hogy számos skill került be a játékba, amik megváltoztatják vagy fejlesztik a mozdulatainkat.
Szoftveres tutorialokat is árul a Steam Most, hogy a Steamen már létezik egy videós szekció, (meglepő módon) mindenféle videós tartalmat kapunk majd. Az új alszekció azonban különösen érdekesnek tűnik, itt ugyanis szoftveres tutorialokat tesz közzé a Valve, amik segíthetnek a felhasználóknak megtanulni a játékfejlesztés trükkjeit. Olyan programokhoz kerültek fel tanuló videók, mint a MODO, a Substance Painter, vagy éppen a ZBrush. Persze nem ingyen adja ezeket a Steam: valamelyik már 5 dollárért elérhető, de olyan is akad, amiért 15 dollárt kell kicsengetni. Kicsomagolós videón a Fallout 4 Pip-Boy Edition Néhány szerencsés már megkapta a Fallout 4 legdrágább gyűjtői változatát, és nem átallott kicsomagolós videóval fájdítani a szívünket. Egészen remekül néz ki ez a csomag.
Ingyenesen letölthető minden Tribes-játék A Hi-Rez Studios ingyenesen elérhetővé tette többek között az Earthsiege, az Earthsiege 2, a Starsiege: Tribes, a Tribes 2, a Tribes: Aerial Assault és az Irrational Games által fejlesztett Tribes Vengeance játékokat - mindezt a Tribes Universe oldaláról tölthetjük le. Persze a sorozat legújabb darabja, a Tribes Ascend is beletartozik a listába, hiszen az alapvetően egy free-to-play játék. Az apropó egyébként az, hogy a Tribes-sorozat most ünnepelte 20. évfordulóját. Halloweeni leárazásba kezdett a Steam Ráadásul nem csak félelmetes játékokat akcióztak le, ahogy az ilyenkor lenni szokott, de kedvezményes áron vehetjük meg például a Grand Theft Auto 5-öt, a Pillars of Eternityt és a Cities Skylinest is. Persze a horrorjátékok is bőven képviseltetik magukat: a Resident Evil 4, a Dead Space 1 & 2, a The Vanishing of Ethan Carter, a Slender: The Arrival (£1.50) és még a viszonylag új SOMA is kedvezményesen vehető meg. Saját kólát is kap a Fallout 4 A sör után a kólára sem kellett sokat várni. A Nuka-Cola Quantum egy amerikai üdítőgyár, a Jones Soda terméke, és sajnos kizárólag Észak-Amerikában lehet kapni a Target áruházláncban. A színe és az üvege megfelelő, de a beszámolók szerint sajnos a vizeletünk nem fog világítani tőle.
5 millió példánynál jár a Metal Gear Solid V A Konami a legfrissebb pénzügyi jelentésében közölte, hogy eddig 5 millió példányt szállított le a boltokba a legújabb Metal Gear Solidból. Arról nem esett szó, hogy ezzel jelenleg termelt-e profitot a játék, aminek a pletykák szerint 80 millió dolláros költségvetése volt, marketing és hasonló adalékok nélkül. Érdekes módon a kiadó azt nem árulta el, hogy a Pro Evolution Soccer 2016-ból mennyit szállított le, ami talán arra utalhat, hogy nem teljes túl jól a játék. De persze más okok is közrejátszhatnak. Final Fantasy XV-ös hamburgert árult a Square Enix A Paris Games Week alatt egy food truckból árulta az ételt a Square Enix. A kocsi nagyon jól néz ki, és persze a hamburger sem utolsó, csak éppen nem tűnik túl sci-fisnek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Shinjiii
2015.11.02. 08:26
10 euró egy hamburgerért, meg 5 egy adag krumpliért, hát beszarás. 12 euróért ugyan már menüt kapsz,dehát... Bakker, mi mindent el lehet adni a névvel, ez is csak egy újabb bizonyíték, mennyi bőrt le lehet húzni egy címről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. magerg
2015.11.02. 09:25
Párizsban drága a kaja...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rorybraker Shinj...
2015.11.02. 09:43
Én kb. 5 éve a mekiben fizettem Párizsban 13€-t egy menüért, szóval ez ott nem számít soknak... Sőt, ha minőségi kaja, akkor még "olcsó" is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2015.11.02. 10:17
Valahogy mindenki elfelejti hogy a fizetésekhez igazodnak az árak is. Vagy talán az itteni hamburger árakból kellene kitermelnie több százezret egy mobilkajásnak csak hogy épphogy megéljen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Vazul267
2015.11.02. 10:18
Nem véletlenül kapnak több pénzt külföldön, jóval drágább is minden.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Busterftw Shinj...
2015.11.02. 10:45
Így van, át számítva egy átlag Burger (nem mekis) Londonban is 10 euró.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. PACSA
2015.11.02. 16:34
Hamburger + Fallout 4 sör/kóla.

Nem az a hülye aki kitalálja ezeket, hanem az aki megveszi.Utána csodát vár, és csalódik vagy azt mondja,hogy ez aztán a cucc.
Ugyanaz a hambi ugyanaz a kóla/sör mint a többi termék, csak ha valamiben hiszünk akkor tényleg más lesz valaminek az íze.

Kíváncsi vagyok mikor lesz COD-os ropi vagy keksz.
Tuti ki kellene találni és eladni a sok hülyének 3x-os áron.
Hamár a sok birka ember ájfónt vesz 200 ezerért és még órákig képes sorba állni érte(akinek nem inge nem veszi magára) akkor ezt is el lehet adni. Kár hogy Steve Jobs meghalt ő tuti kitalálna valamit(One more Thing) és mindenki rohanna venni.

Minőségi kajáról pedig annyit:
Gyors éttermi kaja nem egyenlő a minőségi kajával. Függetlenül a hol van és hogy hívják azt az üzletet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!