iPon Hírek

Aprók nagyban - hétvégi különkiadás

Dátum | 2014. 09. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Így kezdődik a Shining of Resonance Oké, kicsit japán, de ez lesz a PS3-ra érkező Shining of Resonance nyitóvideója:
Így védekezik a warez ellen a The Sims 4 Honnan tudjuk, hogy a The Sims 4 kalózpéldányával játszunk? Nos, valószínűleg onnan, hogy 10 perccel azelőtt töltöttük le az nCore-ról, de ha rövidtávú memóriazavarral küzdenénk, akkor a játékot elindítva fel fog tűnni, hogy minden pixeles és homályos. Ügyes, de azért reményeink szerint az olvasóink nem fognak ilyesmivel találkozni (mert ez a beszerzési helyük :P).
Testreszabható lesz a Dragon Age: Inquisition főbázisa A játékos központi bázisa, a hangzatos Skyhold fejleszthető és testreszabható lesz a történet során. A BioWare ígérete szerint a Skyhold jelentősen más lesz, mint a Vigil's Keep a Dragon Age: Awakenings DLC-ben. Nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy minden egyes bútort mi helyezünk el: inkább a fő fejlesztéseket határozhatjuk meg, de persze azért a kinézetbe is lesz beleszólásunk. A bázis nem csak arra szolgál, hogy szép legyen, itt böngészhetjük át a jelentéseket, és dönthetjük el, hogy milyen küldetésre indulunk legközelebb.
Destiny - lehet upgrade-elni az előző generációs változatokat Amennyiben digitálisan vásároljuk meg a Destinyt akár Xbox 360-on, akár PS3-on, átvihetjük majd a játékot akár PS4-re, akár Xbox One-ra, minden további költség nélkül. A váltással egyébként a karakterünk is hiánytalanul átvihető. Valószerűbb kapusok a FIFA 15-ben Az amerikai válogatott kapusán, Tim Howardon keresztül mutatja be az Electronic Arts, milyen újdonságokat kaptak a hálóőrök a FIFA 15-ben - például 50 teljesen új animációt.
Átalakítja az Xbox Live Rewards-programot a Microsoft Alapvetően két fontos újdonsággal bővül a Live Rewards-program. Az egyik a MyMissions, aminek a lényege, hogy a hatékonyan tudjuk majd nyomon követni, hogy mire költhetjük el a megszerzett kreditjeinket, míg a MyStats azt követi majd, hogyan használjuk magát az Xbox Live-szolgáltatást - ezt pedig össze is lehet hasonlítani a barátainkkal. A játékosok a kreditek mellett csillagokat is gyűjthetnek, és így szerezhetnek nagyobb leértékeléseket, illetve a vásárlások után további csillagokat. A Microsoft bevezeti a Refer a Friend lehetőséget is, ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy ha a mi ajánlásunkat követően fizet elő az Xbox Live Goldra egy barátunk, akkor 5000 kredit üti a markunkat. Dátumot kapott a Mortal Kombat X Európában április 17-én jelenik meg az új Mortal Kombat, és érdekes módon a sorozat egyik ikonikus karaktere, Goro csak az előrendelőknek jár - meg valószínűleg DLC formájában is meg lehet majd venni.
Assassin’s Creed Rogue - vadászat orgyilkosokra Ahogy arról már írtunk, az Assassin’s Creed Rogue főszereplője, Shay egy komor, mindenféle tragédián átesett karakter, aki a templomosokhoz csatlakozva vadássza le az orgyilkosokat - a sorozat történetében először játszhatunk a templomosok oldalán.
Destiny parfüm Mivel a Sony és a Bungie nagyon erősen promotálja közösen a Destinyt, valószínűleg a Microsoftnak nem engedélyezett, hogy saját maga reklámozza a játékot az Xbox One-nal kapcsolatban. A redmondi marketingesek azonban ügyesen megkerülték a dolgot: létrehoztak egy oldalt, amin egy kamu Destiny-parfümöt reklámoznak, és mellesleg megemlítik, hogy a Destiny amúgy egy játék, és elérhető Xbox One-ra.
Változik a League of Legends háttértörténete "A játék korai időszakában létrehoztunk egy hátteret, ami megmagyarázza, miként kerülnek kapcsolatba egymással ezek a hősök. Így jöttek létre a summonerek, a Field of Justice és persze maga a League of Legends. A lényeg, hogy mindez kontextust adott a játéknak" - szól a RIOT Games hivatalos blogposztja. "Egy idő után azonban ez az egész különböző problémákat kezdett felvetni. Folyamatosan új hősöknek kell csatlakoznia, és a régieknek meg kell maradniuk, így a világ elkezdett kicsivé válni". A készítők szerint a korábbi háttér már kezdte megnehezíteni a szükséges kreatív döntéseket, és nem tudott megfelelő mértékben nőni az univerzum. Ráadásul a summonerek miatt ezek a legendás hősök olyanok voltak, mintha valaki dróton rángatna egy rakás erőteljes bábut. Éppen ezért a csapat úgy döntött, hogy jelentősen kibővíti a történetet és a háttérvilágot. A League of Legends sztorija már nem csak addig fog terjedni, hogy valamiféle magyarázatot adjon arra, miért zúzzák egymást a hősök. "Nem limitálhatjuk a játékmenetet a sztori miatt, mint ahogy a sztorit sem a játékmenet miatt - mindkettőt szeretnénk, és azt akarjuk, hogy nagyobb szabadságunk legyen". Új stúdiót nyit a Square Enix Kifejezetten szerepjátékok fejlesztésére toboroz új csapatot a Square Enix. A dolog még annyira korai fázisban leledzik, hogy gyakorlatilag az összes vezetői pozíció betöltetlen, így például kell Battle Director, Event Director, Lead Planner, Lead Programmer, Marketing Director, Lead Effects Designer és Lead Animator is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. HeverAdam
2014.09.07. 20:11
Ez a Shining of Resonance..ez...Kiütötte az agyam!!!! Ha bár a zene nem rossz! Csak ne énekelnének benne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Chavalier
2014.09.07. 23:20
Engem speciel soha sem érdekelt egyik Sims sem, de azért kíváncsi vagyok hogy a crackereknek meddig fog tartani feltörni rendesen, hogy kilőjék a pixelesítés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Ryd3r
2014.09.08. 03:55
már fel van törve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Asagrim Ryd3r
2014.09.08. 06:23
Amíg nincs függetlenítve az Origintől, és/vagy a szokásos heurisztikán alapuló hamis vírusfigyelmeztetés helyett eléggé konkrét az a vírusfigyelmeztetés a crackre, addig nem nevezném feltörtnek.

Az is jelzés értékű, hogy a játék nCore-on még fent sincs, aki meg ezeket az esetlen "crackelt" verziókat próbálja feltölteni, azt pillanatokon belül törlik.

Amúgy a játékból olyan dolgok hiányoznak, amik eddig folyamatosan az alapjáték részét képezték, szóval fél tucat kiegészítő kell neki, hogy ne érződjön visszalépésnek játszani vele, így meg beszerezni bármilyen forrásból szvsz időpazarlás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Magyar88
2014.09.08. 07:54
The Sims 4 törés már megoldva egy ideje ha jól emlékszem már a megjelenése előtt pár nappaltól szóval torrentröl tölthető is például a kalózhajóról és működik is prímán tapasztalom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.09.08. 08:41
Annyit nem ér az egész játék, hogy szenvedjenek vele a crackerek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii
2014.09.08. 08:42
Hát persze, kurva nehéz lehet ám ilyen kipixelezést visszájára fordítani... Aki meg csak ncore-on nézi, nem elég leleményes torrent terén. Ez a vírusos dolog meg szerintem elég megalapozatlan, az esetek 95%-ában hamis veszélyt jeleznek a vírusírtók a crack-eknél.

Az már más dolog, amit Asagrim említett, megéri-e letölteni a jövőben megjelenő sok kieggel, főleg most, míg az alap kb. a 3. fullhoz képest űber gagyi és kevés, ráadásul már az előző epizóddal sokat kellett szenvedni, mire a sok pakkal elindult végre kalózváltozatban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Csimbee
2014.09.08. 10:30
A crackek 99,9% potenciális trójai, max nem aktiválták még. De nyugodtan használjátok csak őket. (most jöhetnek a 'de én ezer éve használom xy programot' dumák).
És ezt nem én találtam ki, mielőtt valaki nekem esne. Nemrég volt a cégünknél penetrációs teszt, a teszter cég vezető informatikusa mutatta meg ezeknek a crackeknek a valódi oldalát és veszélyeit.
Nagyon nem gyenge... azóta kicsit másképpen nézek ezekre a 'hasznos' kis programokra, amik úgyis 'hamis' riasztást adnak.

(OFF: a sims egy bitnyi helyet nem érdemel, szóval végül is mindegy)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. m76
2014.09.08. 12:28
A neves cracker csapatok nem engedhetik meg maguknak, hogy vírus vagy trójai legyen egy crack-ben. Olyan szintű rivalizálás megy, hogy egymás crackjeit ízekre szedik és kielemzik, hogy nem e használtak valami olcsó trükköt a feltörésnél. Azonnal kiderül ha valami gazság van ott.

Ahol valóban előfordulhat trójai meg vírus azok a kevésbé frekventált felhsasználó szoftverek keygenjei meg crackjei. Itt már sokkal megfontoltabbnak kell lenni hogy mit és hogyan indít el az ember.

Általánosságban nem támogatom a warezt, de a sims4 esetében nagyon megérdemlik ha senki se veszi meg. Undorító, hogy a tartalom nagyrészét visszatartják DLC-nek.

A DLC-t addig tartottam elfogadhatónak amíg úgy ment dolog, hogy elkészült a játék, kiadták, majd elkezdtek dolgozni a kiegészítőn.

Ami ma megy, hogy elkészül a játék és elkezdik nézegetni, hogy mit lehet kivágni belőle és DLC-ként árulni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester m76
2014.09.08. 15:15
Igen.. régen elkészült a játék, majd agyaltak sikerfüggően a folytatáson vagy kieg lemezen.. Ma meg... tervezéskor megvan a következő 3 kiegészítő, abból egy már a lemezen is ott van, és csak az aktiváló kódra vár.

Adnák drágábban a játékot de DLC nélkül. Akkor az embernek nem lenne folyton ez az "át vagyok b*szva" érzése a játék alatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim m76
2014.09.08. 15:49
"A neves cracker csapatok nem engedhetik meg maguknak, hogy vírus vagy trójai legyen egy crack-ben."

Akkor még jó hogy egyetlen neves csapat nem adott ki Sims4 cracket. (RELOADED? Black Box? R. G. Catalyst? Razor911? ... a Skidrowcrack az meg nem Skidrow).

Mint említettem, a Sims 4 esetében nem heurisztikán alapuló hamis pozitív, hanem konkrét vírus van a crackben. Akkor álltam neki játékot torrentezni, mikor leszoktak a demózásról (zsákbamacskát senki nem szeret venni), és a Sims 4 az első olyan játékom "megbízható" forrásból, amire már elindítás előtt, a letöltés befejeztével elkezd sipákolni a biztonsági szoftver!

Shinjiii

A Sims 4 nem a Sims 3-hoz megjelent összes eddigi tartalommal összehasonlítva kevés, hanem már az alapjátékkal összehasonlítva. Már Sims 2-ben volt medence, és Sims 3-ban nem DLC-ben, hanem patchben adták ki a pincét, és ez csak 2 példa ami hiányzik a Sims 4 alapjátékból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.09.08. 16:08
Kis korrigálás: A BlackBox és az R. G. Catalyst nem cracker csapat. Ők csak repackelnek. Amúgy szerintem m76 nem állította sehol, hogy "neves cracker csapat" adott volna ki SIMS4 cracket. Csak Csimbee 99% potenciális trójai üzenetére válaszolt. Szal sztem fújd ki magad.
Amúgy egen, a demók eltűnése bennem is elégé megerősítette a kalózkodás iránti vágyat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim eriol
2014.09.08. 16:23
Szerintem meg olvass a sorok között.

Black Box és R.G. Catalyst nem crackel, ők újracsomiznak, igen ... és ha lenne megbízható crack kiinduló pontnak, akkor már tették volna a dolgukat, tehát amíg nem jelennek meg a "repack" verziók, addig megbízhatónak minősíthető crack sem lesz.

Amúgy ha ennyire jól tudod, akkor nem csak a vágyat, hanem az elhatározást is megerősíthette a kalózkodás iránt a demók hiánya ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.09.08. 16:25
Jó, olvasgatom a fehér területet mert kb ott találkozik a mondanivalónk. Persze lehet, hogy félreértettelek. Sebaj, hétfő van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!