iPon Hírek

Aprók nagyban különkiadás - 2016.04.01.

Dátum | 2016. 04. 01.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

SNES-re is megjelenik a Kingdom Come: Deliverance A Warhorse Studios közleményének értelmében realisztikus, középkori környezetben játszódó szerepjátékuk a Kingdom Come: Deliverance nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, hanem a méltán népszerű SNES-re is megjelenik majd. A bejelentéshez természetesen egy kép is érkezett, ami élénken illusztrálja, hogy mit ki nem lehet hozni egy huszonhat éves konzolból. A lépés voltaképpen több mint logikus, hiszen a játékgépből világszerte közel ötvenmillió egység talált gazdára, így tulajdonképpen az a meglepő, hogy más csapatok nem kívánják megszólítani a régebbi játékgépek gazdáit.
MMO-változatot kap a Hearthstone A Blizzard népszerű kártyajátékának rajongói jó ideje lobbiznak azért, hogy egy, a program meglepően részletgazdagon kidolgozott világára épülő MMO-val is elüthessék az idejüket. A cég sokáig mereven elzárkózott a hivatalos közleményeik szerint abszurd és nevetséges ötlettől, ami sokak haragját kivívta, de mint az a mai napon kiderült, ez csak ravasz kommunikációs húzás volt, valójában már gőzerővel készül a Hearthstone MMO. A magunk részéről csakis gratulálni tudunk a merész húzáshoz és reméljük, a stúdió nem fizet majd rá a kockázatos kísérletre.
Újdonságok a World of Warcraft Legionban Számtalan újdonsággal bővül majd a jövőben a World of Warcraft a Legion kiegészítő megjelenése után. Az egyszerűség kedvéért több karakterspecializáció is el lesz távolítva, az épületek magasságát 25%-kal csökkenteni fogják, illetve az egyenlőség jegyében akinek túl sok achievement pontja van, attól elvesznek majd párat. A teljes lista ide kattintva olvasható el. Virtuális valóság a Minecraftban A VR-őrület immár a Minecraftot is elérte. Korunk egyik legnépszerűbb játékának készítői belátták, hogy haladni kell a korral, így a Trendy Update feltelepítését követően a szörnyek a legmenőbb headseateket fogják viselni, valamint okosórák, karkötők és egyéb hasznos és modern tárgyak várják majd, hogy megszerezzük, vagy elkészítsük őket. Itt további érdekességeket olvashatunk a frissítésről.
Jön a Worms Dating Revolution A Team 17 munkásságát kedvelők számára jó hír, hogy a csapat a mai napon bejelentette az Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PC-re, mobileszközökre és Virtual Boy-ra érkező Worms Dating Revolutiont. Ebben létrehozhatjuk majd a saját, egyedi kukacunkat, hogy aztán meghódítsuk a többi harcias férgecske szívét.
Túlzásba vitte a realizmust a CD Projekt Red Új és igen érdekes információt osztott meg a nagyközönséggel a CD Projekt Red. A stúdió nemrég megjelent kisfilmjéből megtudhatjuk, hogy hosszú hónapokat szenteltek annak, hogy minél tökéletesebb legyen a lovaglás élménye, ám az ezzel foglalkozó tesztelőik 2014-től kezdődően egyre gyakrabban panaszkodtak arra, hogy nem érzik jól magukat. Szerencsére hamar kiderült, hogy a problémát a csapatra jellemző maximalizmus okozta, mivel a ló túlságosan is élethűre sikerült. Szerencsére a stúdió programhibákért felelős részlege azonnal akcióba lendült és az ott dolgozó kiváló programozók mindent megtettek azért, hogy taktikusan elhelyezett bugokkal emlékeztessék a játékosokat arra, hogy nem egy igazi paripán vágtatnak az ismeretlen veszélyek felé. A döntésük miatt egyértelmű közönségkedvenccé lett ló ezért minden korábbinál nagyobb szerepet fog kapni a jövőben, ahogy az a lentebb megtekinthető videóból is kiderül.
Film készül a Dark Souls 3 alapján Nem mindennapi csemegével kedveskedik majd a Dark Souls széria rajongóinak a Bandai Namco. A Dark Souls 3 alapján készülő, VHS-en megjelenő horrorfilm trailerjének láttán alighanem a többség kapát-kaszát eldobva rohan majd a legközelebbi számítógéphez, hogy előrendelje az alkotást.
Abbahagyták a Serious Sam 4 fejlesztését A Croteam honlapján olvasható bejegyzés tanúbizonysága szerint a horvát csapat tagjai nem bírták a rájuk nehezedő nyomást és mivel túl magasak voltak a velük szemben támasztott elvárások, abbahagyták a Serious Sam 4 fejlesztését. Némi öröm az ürömben ugyanakkor, hogy már bele is kezdtek az ötödik rész elkészítésébe, amihez már van három, új kép is, amiket itt lehet megnézni. Hazánkba látogat Hideo Kojima Iparági források egybehangzóan állítják, hogy a méltán népszerű japán játékfejlesztő hamarosan tiszteletét teszi majd Budapesten. Látogatásának pontos oka nem ismert, mindazonáltal meg nem erősített pletykák szerint ez egyfajta jutalom lesz, mivel Japán után Magyarországon keresnek rá a legtöbbször a nevére és a vele kapcsolatos hírekre. A jól értesültek azt is tudni vélik, hogy a modern marketing és PR-eszközöket előszeretettel használó szakember élőben közvetíti majd útjának minden részletét. Belsős informátorunk szerint egy közelebbről meg nem nevezett hazai webáruház játékújság-melléklete szerezte meg a jogokat az élő adás terjesztésére, amit ha elegen néznek majd, akkor Kojima akár önálló tévéműsort is kaphat a nem is olyan távoli jövőben. Profi gamer-kontrollert készít a Nyko Azt már most meg lehet állapítani, hogy a Nyko által készített Nyko EgoBooster1337 nélkül egyetlen önmagát komolyan vevő játékos sem lehet meg. A beépített éljenzés és ragequit gombbal bíró masina számtalan egyéb, hasznos funkcióval is bír, amikről itt tudhatunk meg többet. A készülék magyar ára még nem ismert, de nálunk garantáltan kapható lesz majd.
Tankcsaták a Holdon A Wargaming mindent megtesz, hogy a World of Tanks játékosai elégedettek legyenek velük. A felhasználók ezért hamarosan a Holdon is vívhatnak majd tankcsatákat.
Békülnének a templomosok az asszaszinokkal Globális konfliktusoktól terhes és háborúk szabdalta planétánkon örömhírnek kell tekintenünk, ha két, évezredek óta harcban álló oldal tagjai közül az egyiknek elég bátorsága van ahhoz, hogy azt mondja, tegyenek pontot a történelmi korszakokon átívelő ellenségeskedésre és kezdjenek mindent előröl. A templomosok becsületére legyen mondva, meg merték tenni ezt a lépést, ami nem is csoda, hiszen alighanem egyre több képviselőjükben merül fel, hogy körükben jóformán ismeretlen fogalomnak számít a természetes okokból bekövetkező halál és sokan hisztérikus pánikrohamot kapnak egy szénakazal láttán. Ugyan a jelek szerint az orgyilkosok testvérisége nem igazán hisz abban, hogy az ajánlat komoly lenne, mi a legjobbakban bízunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. PlazH
2016.04.01. 22:20
És hol van a hír, mi szerint ma jön ki a Half-life 3?!......Nem is értem.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Freelancer PlazH
2016.04.01. 22:35
Tessék.

https://ipon.hu/hir/heti_jatekmegjelenesek___2016._13._het/36698
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!