iPon Hírek

Aranyos digitális fényképezőgép a Sonytól

Dátum | 2007. 10. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Ugyan úgy néz ki, mint amit minden további nélkül el tudna képzelni az ember kis bolyhos plüssállatok köztt, vagy akár egy hozzá való kis ágyikóban is, de ez az aranyos kis jószág mégis kemény 8 megapixellel és 4 GB belső memóriával büszkélkedhet.


Pontosabb számokra fordítva ez nagyjából 40.000 képet jelent, amit egy élénk 2,7 colos érintőpaneles LCD-n tekinthetünk meg. Rendelkezik ezen felül Smile Shutter-rel, ami aktívan segédkezik a legmosolygósabb pillanatok megörökítésében, valamint Face Scheme-mel is, ami gondoskodik róla, hogy a kép fókusza valóban az emberek arcán legyen, nem pedig például a mögöttük lévő asztalon.


Elég szép (3200-as) az ISO értéke is, a beépített képrendszerezővel pedig könnyedén katalogizálhatjuk a képeinket, hogy aztán könnyedén eligazodhassunk közöttük (amire valóban komoly szükségünk is lesz, ha valóban megtöltjük rajta azt a 40.000-es képtárat).

Végül rendelkezik természetesen HD-TV kapcsolattal is, hogy bármikor rendezhessünk vetítést az alkotásainkból.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.25. 10:20
Ugyan úgy néz ki, mint amit minden további nélkül el tudna képzelni az ember kis bolyhos plüssállatok köztt, vagy akár egy hozzá való kis ágyikóban is, de ez az aranyos kis jószág ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!