iPon Hírek

Arat a Fifa Soccer 09

Dátum | 2008. 10. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA büszkén jelenthette be, hogy a Fifa Soccer 09 igencsak erős kezdést produkált. A játék 1,2 millió példánya talált eddig gazdára Európában az első héten. A Fifa sorozatban így az első helyre került a legjobban indító játékok listáján.

Fifa 09 PC-re. Nem rossz, nem rossz!
"A Fifa Soccer 09 sikere azt mutatja, hogy a játéknak rengeteg hűséges rajongója van, akik égnek a vágytól, hogy a kezük közt tudhassák a legújabb Fifát!" - mondta Peter Moore, az EA Sports elnöke. "A Fifa Soccer 09 a legjobb foci játék jelenleg, olyan játékmódokkal, mint: Be A Pro: Seasons, 10 vs 10 Online Team Play, Fifa 09 "Clubs" és az adidas Live Season szolgáltatás (internet kell hozzá). Ez minden idők leggyorsabban fogyó FIFA játéka, és nagyszerű látni, hogy "kötelező" játékok listájának elején van az idei téli szünetben..."

Sőt, egyenesen jó!
A Fifa Soccer 09 igyekszik kihasználni minden platform előnyét és így számíthatunk néhány platform specifikus dologra attól függően, hogy PS3, Xbox360, Wii, PC, PS2, Nintendo DS, PSP vagy éppen a mobilunkra veszünk Fifát...

A játékról további információk a http://www.fifa09.ea.com/ -on találhatók.

A legújabb Fifát egyébként 17 nyelvre fordították le, 37 országban került forgalomba és globális szinten ez a legnépszerűbb EA Sports játék. ESBR besorolása pedig "E" for everyone azaz 3 éves kortól ajánlott.

Azért a Wii tulajdonosoknak is jó szórakozást kívánunk! :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Magrathea
2008.10.10. 12:42
aaa:

Nem én vagyok az egyetlen aki azt mondja, hogy a Wii-be erősebb vas is kerülhetett volna. Le van maradva a korához képest. Az 5let jó, a kiegészítő kütyük jók, de az a gép kb olyan erős mint egy ps2... és mikor jelent meg? 2006-ban adták ki először, míg a ps2-t 2000-ben. Na most akkor nem lenne indokolt egy kicsit többet várni tőle? A cucc gyönge, csak beleraktak egy jó kis "távkapcsolót" 3D-s infravörös gyorsulásmérővel ami blootoothon kapcsolódik a géphez és zsupsz, kész is lett a forradalmi konzol, ami megmozgatja az embereket és nem csak ülnek és punnyadnak néhány gombot nyomkodva a tv előtt... (ez a része nekem is tetszik, de nem fogok Wii-t venni, mert egy felturbózott ps2 nem ér annyit amennyiérta a Wii-t árulják.)

Norbi:

Valóban nem játszottam a Fifa-val, de "don't worry", nem fogok róla elemzést írni, azt meghagyom a tapasztalt cikkíró kollégáknak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. danikollar
2008.10.10. 13:08
Egyébként eddig tényleg gyenge volt a pc-s évről-évre, de ez a pc-s most más, sokkal jobb, mint eddig, főleg grafika terén. Viszont én maradok az Xbox360-as verziónál, mert az mindig is fényévekkel jobb volt a pc-stől, s ez most is így van és ezután is így lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix3r
2008.10.10. 13:50
Szerintem az utolsó élvezetes fifa az a Fifa98-volt. Azóta minden évben mintha csak patchelnék a játékot. Ez a rész viszont tényleg nem lett olyan rossz de semmi kiemelkedő az előző évekhez képest.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!