iPon Hírek

Arcfelismerés a PS "szemével"

Dátum | 2009. 07. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony nagyon igyekszik tartani a lépést a Natallal, legújabb vívmányuk a PlayStation Eye-jal történő arcfelismerés. A híreket Kish Hirani jelentette be (a Sony Computer Entertainment Europe fejlesztői szervizrészlegének feje) a Brightoni Fejlesztői Konferencián.


Elmondása szerint a kis PS kamera képes lesz felismerni az előtte lévő ember nemét, korát, meghatározza az orra, szeme, szája, és füle helyzetét, ami alapján pedig képes érzékelni, ha az alany éppen mosolyog. Követni tudja majd a fejünk pozícióját, és azt, hogy éppen merre nézünk. A szemöldökünket is figyeli, aminek köszönhetően észleli ha pislogunk vagy becsukjuk a szemünket.

A konferencia későbbi részeiben Hirani újra demonstrálta a PS mozgásérzékelő wand kifinomultságát, de semmi újat nem mutatott az E3-as bemutatóhoz képest. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. raiden
2009.07.18. 00:44
VISSZA A HIRHEZ

Jójó, de ennek mi értelme?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.07.18. 01:26
Ha elalszol lekapcsolja a TV-t és a ps-t, ha durcás arcot vágsz könnyít kicsit a játékon (mielőtt te küldöd az ő optikájába a kontrollert), félre nézel, mert az asszony akar valamit akkor nyom helyetted egy szünetet, visszanézel akkor újra elindítja, ha éppen szívrohamot kapsz és furcsa képet vágsz akkor nem tudom nem mit csinál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!