iPon Hírek

ArmA II 1.05 patch részletek

Dátum | 2009. 12. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bohemia Interactive elárult néhány részletet az e hónapban megjelenő 1.05-ös tapasz tartalmáról, ami tulajdonképpen egy ingyenes DLC is egyben, hiszen lesz benne egy plusz kampány és egy új multiplayer mód is.

Az Eagle Wing mini-kampány a teljes játék egyik alternatív befejezését terjeszti ki. A játékosoknak lehetősége lesz benne AH-64-es Apache harci helikoptert használni a Chernarus ütközetből kinőtt háborúban az Egyesült Államok és az Orosz Föderáció között.

Az új játékmód, a "When Diplomacy Fails" ("Amikor a diplomácia már nem működik") pedig az eredeti ArmA játékban található warfare mód továbbgondolása. Remekül ötvözi az FPS és a stratégia elemeket. (Összesen 32-en játszhatják egyszerre.)

"A legfrissebb patch bizonyítja elkötelezettségünket az Arma II és a közösség iránt. Lesz benne ingyenes letölthető tartalom, amivel szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik megvették a játékot és számtalan visszajelzéssel segítettek minket a világ minden tájáról." - nyilatkozta Marek Spanel a Bohemia vezérigazgatója.

"Mindig elcsodálkozunk azon, hogy a közösség hány féle módon képes gazdagítani a játékunkat különböző add-onokkal, modokkal és saját missziókkal. Ha a játék körüli aktivitás megmarad ilyen szinten, kész örömmel támogatjuk mi is a munkájukat így a játék kiadását követően is."

Eagle Wing trailer:
                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. NTomi
2009.12.14. 18:04
A javításokról nem szól a fáma?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lajthabala...
2009.12.14. 18:11
Hajrá nyelvújitók. Mostantól én is "tapasz"-t fogok használni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.12.14. 19:28
Nem vagyok egyedül azzal, hogy tapasznak fordítom a patch-et. =) Teljesen elfogadott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!