iPon Hírek

ArmA II: Operation Arrowhead

Dátum | 2010. 06. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bohemia Interactive kiadta a az Operation Arrowhead kiegészítőt az Arma II-höz PC-re. Az új takisztáni bevetés standalone kiegészítő formájában érkezik, azaz nem kell hozzá az eredeti játék. Nem hátrány persze, ha valakinek megvan az eredeti, mert egyébként szépen beintegrálták a missziót az alapjátékba.

A terjesztők listája olvasható a hivatalos honlapon (beleértve a digitális disztribútorokat), az ára €29,99. Az alapjátékról készült tesztünket itt olvashatjátok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. LavX
2010.06.30. 14:24
Pár napja megvan már nekem, de ez még mindig bonyolult nekem. Pl az első pályán azt hallom, hogy lövöldöznek a társaim, de nem láttam senkit arrafele. Utána mondják, hogy szálljak be az UAZ-ba, de a többiek meg nem jönnek. Elérkezek a kijelölt pontra, erre nem történik senki. Ha kiszálok a kocsiból, akkor meg mondják, hogy szálljak vissza. A legpoénosabb az volt, amikor egyedül berohantam egy épületbe, ahol volt kb 5 ellenség és nem tudtam, hogy most haver vagy nem, mert nem lőttek rám. Amikor az egyik elkezdett felém fordulni, akkor adtam neki egy fejest, de a többit nem izgatta. Miután lemészároltam 4-t, azután az 5 lőtt rám olyan 3 mp-s késlekedéssel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Xeon
2010.06.30. 14:39
öhm én nem ismerem a játékot de biztos h az takisztáni akara lenni ?

"Az új takisztáni bevetés "
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. repastam Xeon
2010.06.30. 15:21
Érdemes kipróbálni ,ez nem is egy játék igazából hanem harciszimulátor lehet benne vezetni minden járművet (tank,hajó,repülő..stb) ezt ne hagyja ki senki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. LavX
2010.06.30. 16:04
Xeon: Igen Takisztán, de nem tudom miért nem igazi neveket használ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Magrathea
2010.06.30. 16:15
Igen, "Takistan" egy kitalált ázsiai ország.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Qouzey LavX
2010.06.30. 16:26
Hát ahogy halottam egy nagyon bugos játék, emiatt se próbáltam ki, mert már az Operation Flashpoint 2 is kiidegelt a sok hibával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Mlacix
2010.06.30. 18:00
Tudtommal az ARMA2A eddigi értékeléseinél ott szerepelt pozitívumként, hogy "Az alapjáték hibáinak nagy része ki van javítva". A játékban vannak "bugok", de cseppet sem olyan sok, mint azt mondják. Az első kommentben szereplő eset előfordulhat azért, mert feltételezem nem eredeti(id.: "Pár napja megvan már nekem...", valamint a fő történetszálban vannak script hibák. A katonák reakcióideje is beállítástól függ(pl. könnyű mód). Különböző beállításoknál más-más az adat, és többek között a reakcióidő nagy mértékben megnő. Valamint nehéz értékelni egy ilyen játékot úgy, hogy az ember csak "Singleplayer"-ben tolja, de persze a játékostól is függ a játékélmény(nem kedvez a rambóknak). Az OFP2-t meg ne is hasonlítsuk ehhez..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Mlacix
2010.06.30. 18:01
jel az Arma 2 : OA akart lenni, csak smilenak értelmezte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. exec79
2010.06.30. 21:26
Az Operation flashpoint szerintem az egyik legjobb háborús játék, majd később az ofp 2 lett az ARMA mert codemasters, a kiadó elvitte az ofp név jogokat, aztán jött az arma 2 ami teljesen játszhatatlan a bugok miatt nem lehet teljesíteni a küldetéseket rendszeresen, optimalizálatlan, és idióta AI. Kedvenc játékom fojtatásával nem tudtam többet játszani 2 óránál, a 2 óra is csak azért mert hátha túljutok valahogy a bughalmazon, és utána jó lesz. Az OFP2-t meg ne említsük 1 lapon ezekkel mert a néven kívül semmi közük egymáshoz, egy faék egyszerű "cod" játék lett, de legalább nem voltak benne olyan hibák ami miatt szó szerint játszhatatlan lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman
2010.07.04. 10:24
Nem nagyon érezném azt, hogy kijavítottak volna benne rengeteg bugot. Vagy ha igen akkor hirtelen új bughalmaz jött elő valamelyik bokorból.
Egy F egy U egy C és egy K betű jutott eszembe ebben a sorrendbe hiba nélkül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!