iPon Hírek

ArmaII: A DayZ külön élete

Dátum | 2012. 07. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A DayZ alkotója, Dean Hall azt nyilatkozta a VG24/7-nek, hogy jelentős fejlesztéseket fog még eszközölni a modon, mielőtt az standalone formátumban saját lábra állna. Lehetséges, hogy még az idén befejeződik a munka az új verzión.


Hall azon dolgozik, hogy megállapodás szülessen arról, hogy az Arma II mod külön termékként a boltok polcaira kerüljön, de tisztában van azzal is, hogy még sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy a túlélő játéknak leválasztva is létjogosultsága legyen és fizessenek érte az emberek. "Szeretném, ha a Minecraft modell mintájára ez is egy alacsony áras standalone játék lenne, de ehhez az kell, hogy mindenki fizessen."
 
"Ahhoz, hogy az emberek ne érezzék magukat lehúzva, rengeteg tartalom kell, úgy mint bázis építés, takarítás animációk, rongybaba fizika és hasonlók."
 
Hall szerint mindezt a következő pár hónapban össze tudja hozni és még karácsony előtt kihozni a játékot, már ha sikerül megállapodni a Bohemia Interactive-val. Elmondása szerint már mások is mutattak hajlandóságot arra, hogy befektessenek a projektbe. Nem csoda, hisz a modnak már csaknem 1 millió játékosa van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Skorbut
2012.07.24. 15:22
Na igen; és mire a Day Z önálló játékká nőné ki magát, addig megjelenik egy teljesen más stúdió fejlesztette lenyúlás, a War Z
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nekrofil
2012.07.24. 16:04
Már nem azért, de a The War Z-t már 2011 végén elkezdték fejleszteni, szó sincs lenyúlásról. Előbb járj utána a dolgoknak, mielőtt valótlan dolgot állítasz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!