iPon Hírek

Assassin's Creed 2 részletek

Dátum | 2009. 04. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A játék a 15. századi Olaszországban játszódik majd, a főszereplője pedig egy fiatal nemes lesz, Ezio Auditore de Firenze, akiből bérgyilkos válik...

A Game Informeres preview-ból kiderül az is, hogy Ezio is ugyanannak a vérvonalnak a tagja mint Altair és a jelenkori Templomos rab, Desmond. A Velencében és Firenzében játszódó játékban szerepet kapnak majd olyan valós személyek is, mint Leonardo da Vinci, Machiavelli és Caterina Sforza.

Az Ubisoft Montreal ezúttal próbált nagyobb változatosságra törekedni a missziók terén, így a szokásos bérgyilkos küldetések mellett 16 egyedi mellékküldetés is lesz, amúgy egy kicsit GTA stílusban. Ezio képességeinek tárháza is kibővült Altairéhoz képest. Így például képes a csupasz ökleivel is harcolni vagy akár lefegyverezni ellenfeleit, hogy aztán a saját bökőjükkel küldje őket a másvilágra, és 2 rejtett penge is lesz a tarsolyában. A futás kifinomultabb lesz, és úszkálni is lesz majd alkalmunk, sőt akár rejtőzésre is felhasználhatjuk a vizet.

Elvegyülhetünk a tömegben is, de ezt csak akkor tehetjük hatékonyan, ha nem vagyunk benne túlságosan a köztudatban. Inkognitónk megőrzése érdekében eltehetjük láb alól a szemtanúkat, lefizethetünk hatósági embereket és letépkedhetjük a 'Wanted' plakátokat is.

A városok között lesz szépen kidolgozott vidéki terület is, nem úgy mint az első részben, ahol 1-1 nagyobb város között pusztaság volt. A korábban említett mellékküldetések bizony túlnyúlnak Velence és Firenze falain és lesz alkalmunk körülnézni ezeken a kisebb helyeken is. Több rejtett tárgyra is számíthatunk, melyeknek meglesz a maga haszna a játékon belül.

A történetből természetesen sokat nem árultak el, csak azt, hogy Leonardo nagyon közeli barátunk lesz. "Ezionak olyan lesz da Vinci, mint James Bondnak Q." Talán még a repülőjét is kipróbálhatjuk majd. A történet jelenkori részéről nem tudni semmit, szóval Desmond szerepe meglepetés lesz. Az előző részből kiindulva bátran állíthatjuk, hogy rengeteg lehetőséget rejt még ez a vonal...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.14. 15:33
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MaxxTG
2009.04.14. 16:48
Várom nagyon. Csak nehogy elrontsák, mint sorra az "új" játékokat... (The Godfather 2, Undercover, stb...)
Az első rész lekötelezett, végigjátszottam, megérte. Bár a játékélmény uncsi volt a 2. harmadtól de élvezhető volt akkor is.
Remélem a történet a végéig mindig újabb és újabb lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. siskanyi
2009.04.14. 17:19
Az Ubisoft azért annyira nem rontja a játékait mint az EA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!