iPon Hírek

Assassin's Creed Syndicate - vissza a gyökerekhez

Dátum | 2015. 05. 13.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

A tegnapi bejelentést követően jópár új információ derült ki a Ubisoft népszerű szériájának legújabb részéről. Lényeges, hogy a fejlesztők elmondásuk szerint tisztában vannak azzal, hogy a Unity a lehető legfinomabban fogalmazva is távol áll a tökéletestől.
Tudják, hogy nem engedhetnek meg maguknak még egy olyan fiaskót, mint a tavalyi, ezért úgy döntöttek, hogy visszatérnek a sorozat gyökereihez. Kizárólag az egyjátékos élményre fognak fókuszálni és semmiféle multiplayer-mód nem lesz a programban, ellenben a Syndicate mind a történetmesélés, mind pedig a játékélmény tekintetében felül fogja múlni a francia forradalom idején játszódó, technikai hibáktól hemzsegő részt. Marc-Alexis Cote, a játék kreatív vezetője szerint az újítások miatt amúgy is közel lehetetlen lenne egy élvezhető multit összehozni, hiszen ami jól működik a kampányban, azzal komoly bajok lehetnek a kooperatív vagy kompetitív multiplayernél. A férfi példaképp az új, ököllel vagy rövid fegyverekkel vívott csatákra fókuszáló harcrendszert és a lovaskocsik ellopásának lehetőségét hozta fel példának. Tegnap óta a különféle kiadásokról is lehullott a lepel, a legfontosabb, hogy bármelyik verzió előrendelése esetén egy Charles Dickens és Charles Darwin megvédéséről szóló DLC-vel lehetünk gazdagabbak. Az alapjáték előreláthatóan 60 euróba fog majd kerülni. A nyolcvankilenc euróért kínált Gold Edition a szezonbérleten túl a „Baker Street”-nek nevezett extra kosztümöt is tartalmazni fogja, tehát a Sherlock Holmes rajongók számára kihagyhatatlan lesz.
A hetvenkilenc euróért kapható Rooks Edition például egy „Runaway Train”-nek keresztelt küldetéssel bővíti ki a kalandok tárházát, ráadásul jár hozzá egy koncepciórajzokból összeállított album, London térképe és a játék zenéje.
A 100 eurót kóstáló Charing Cross Edition egy Jacobról mintázott, huszonhat centiméter magas bábúval egészíti ki a játékhoz adott tárgyak listáját.
Aki a gyűjtőknek szánt tárgyakat és a DLC-ket is szeretné, az kénytelen lesz Big Ben Editiont választani.
A 150 euróba kerülő pakkhoz egy flaska, egy fémtok, egy lithográfia, illetve, egy a Charing Cross kiadásban lévőnél jobban kinéző Jacob-figura jár majd. Valamennyi kiadás egyedi díszdobozban fog a boltok polcaira érkezni. Yves Guillemot, a francia fejlesztő-kiadó vezérigazgatója a széria jövőjéről ejtett el pár utalást. Állítása szerint a Ubisoftot rendkívüli módon érdekli a VR-technológia és szakembereik jó ideje azon dolgoznak, hogy kitalálják, hogyan lehetne az elvileg jövőre debütáló headseteket felhasználni a különféle franchise-okhoz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. matyi009
2015.05.13. 17:11
Birom ubisoftéknàl a season passt mert kb minden jàtékmàl lehet szàmitani 2-3dlc-re miutàn a következö jàtékot kezdik fejleszteni. Nekem megvan a Farcry 4, assassins creed 4 seaaon passal és kisebb kozmetikai dolgokon kivül nem ad semmit

Viszont az a fenti Big Benes flaska bejövös plussz ha hozza a ac4, rogue szintet akkor nemlesz itt baj
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2015.05.14. 15:18
Tavaly is ez volt a marketingszöveg.
Amúgy 150 euró játékbabákért és Season Pass-ért cserébe, aztán el fog kelni mind.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SzAdamAndy
2015.05.14. 21:41
Nézzük a dolgot. A vidóban 2 ember is beszélni kezd, de csak a 3. személy beosztása és neve van feltültetve. A név nem is fontos, a beosztás inkább. Szóval 0:38 a videóban Aleissia mint "Vezető MI játékmenet programozó" (remélem jól fordítottam) vajon miért nem látta hogy az MI a játékban bugol? Utána megint 3 személy akinek munkássága homály marad számomra, hogy milyen módon járultak hozzá a játékhoz, talán dizájner vagy építész esetleg modellező munkásságot vitt bele ebbe a médiumba?
Utána meg már csak merketing hablaty, hogy ők valójában jó játékot akartak készíteni. Akkor miért nem figyeletek oda rendesen?
A srác aki a "csúnya kisfú" hasonlatot hozta fel szerintem grafikai tervező vagy ehhez hasonló munkaköre lehet, de senki sem mondta az ACU-ra hogy ronda mert nem is az csak egyszerűen nem futott rendesen se konzolon se gépen, szóval miért van kiakadva.

Valakinek valami rálátása a dologra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!