iPon Hírek

Assassin's Creed 2 megerősítve

Dátum | 2008. 11. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft először tett említést hivatalosan is az Assassin's Creed folytatásáról, ami várhatóan valamikor jövő évben jön ki. Igaz ennél többet nem is nagyon lehetett tőlük megtudni.

A sztár szoftverelemző (már amennyire egy elemző sztár lehet) Michael Pachter-től viszont egy kicsit több információ is csurrant-cseppent. Állítólag ugyanis a második rész történetét 1191-ből áttették néhány száz évvel későbbre, az 1700-as évekbe. Ebből a dátumból Pachter azt következtette ki, hogy Francia Forradalom lesz majd a történet bölcsője, ami így elsőre jóval izgalmasabbnak hangzik, mintha kaptunk volna még egy kis Jeruzsálemet.


Mindez viszont elgondolkodtató, ha arra gondolunk, hogy korábban már hallhattuk egy David Wilkinson interjúban (Prince of Persia animációs rendezője), hogy mennyit dolgoztak már Altair karakterén a második részhez (szebb lesz, fog majd tudni úszni). Egyszerűen csak kidobják a kukába és kapunk egy új bérgyilkost? Vagy mint egy másik leszármazottat mutatják majd be, azonos névvel és ruhával (amúgy Zeldásan)? Mindez még a jövő zenéje, de kíváncsian várunk minden további kiszivárgó infót a játékkal kapcsolatban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.11.27. 20:42
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2008.11.30. 12:10
1700-as évek?? Rákóczi szabadságharc!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!