iPon Hírek

Assassin's Creed 4: Cápák, vízi csaták

Dátum | 2013. 07. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft több mint egy tucat screenshottal készült a Comic-Con-ra, amikből az is kiderül, hogy még cápákkal is kekeckedhetünk az új Assassin's Creed 4: Black Flag-ben. Bemutatásra kerül rengeteg tengerészeti fegyver is, ezen túl pedig feltűnik még egy titokzatos kék kocka is Edward Kenway kezében... Az Assassin's Creed 4: Black Flag november 1-én jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A játék a tervek szerint később kijön PS4-re és Xbox One-ra is.
Ami pedig a széria jövőjét illeti, az új AC képregény sorozatban találni utalásokat a franchise kalózokon túlmutató életéről is. A képregénnyel valami olyasmit akartak alkotni az Assassin's Creed univerzumában, amivel a játékok eddig nem próbálkoztak. Az indiai kaland, vagyis az Assassin's Creed: Brahman a jelenkorban játszódik, de tartalmaz visszaemlékezéseket az 1800-as évekbe, amikor még brit gyarmat volt India. A Brahman megválaszol nagyon sok kérdést, de feldob egy csomó újat is. Azon rajongóknak, akik többet is meg akarnak tudni a sorozat lehetséges jövőjéről, mindenképpen ajánlott, hogy végigolvassák. A képregényt Karl Kerlsch és Cameron Stewart csinálja, akik az Assassin's Creed: The Fall és The Chain-ért is felelősek. A sztori főszereplője Arabaaz Mir, akinek "szembe kell néznie azzal, aki bilincsbe verte népét" (britek?), és birtokol egy ereklyét, ami az Éden egy darabkája. A jelenkori leszármazott Jot Soora, aki programozóként dolgozik egy templomosok által futtatott cégnél. Azt már tudjuk, hogy a Ubisoftnál dolgoznak a 2014-es AC-n...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2013.07.23. 15:35
És ennek a sztorinak vajon mikor lesz vége? Mert azért ezt is el lehet unni, hogy hát... jó, meg minden, király a sztori, de mikor lesz már megmentve a világ, b*meeeeg?!?! Ezzel is kéne foglalkozni, és max mennek tovább spin-off-al, vagy prológusokkal. Egyszer le kell zárni, és jó lenne nem az után, hogy a népre hányinger tör, ha az AC név feltűnik valamerre... Nagyon közelítenek ahhoz a ponthoz, amin már nagyon sok játék már átlépett, és zuhanórepülésben halad a föld alá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. earendil
2013.07.23. 16:18
Személyszerint én még 5-10 részt is simán el tudnék viselni a vége előtt, ha az előzőekhez hasonló színvonalon tartják a sorozatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. morgyi
2013.07.23. 19:40
Lesz még valami ami újdonság lesz még miután kézhez kapjuk a játékot? Nem kellene átesni a ló túloldalára
Az AC II után a sorozat egy kicsit gyengült, de számomra nem tart azon a 0 pénzhajhász színvonalon mint a COD széria, ráadásul a BF4 sem tud akkora újdonságot hozni a BF3-hoz képest, szóval szerintem egész jól van ez így. Nagy potenciál van a játékban főleg úgy hogy akár egy I. II. világhborúra, francia forradalom idejére, középkori japánra, Oroszországra stb bármikor váltható a téma.
Ráadásul a főszereplő (Desmond) bármikor kiszórható, és egy új karakter elődeinek az életútja ugyanúgy végigjárható más körítéssel végcéllal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. raiden
2013.07.24. 00:27
kedvelem a hajózós, kalózos, szigetes, kincsestérképes, kicsit indiana jones-os témákat szal várós
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!