iPon Hírek

Assassin's Creed: Revelations parti

Dátum | 2011. 11. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

November 12-én került sor a nagy eseményre, a magyarországi Assassin Testvériség új tagjainak felavatására melyen a limitált kiadású gyűrű tulajdonosai vehettek részt. A rendezvénynek stílusosan a Hadtörténeti Múzeum egyik szép terme adott helyet, ahol volt minden, mi szem szájnak és gamernek ingere.

Stílusos környezetben
A tömegben már az elején időnként feltűnt egy-egy gyanús templomos, mint később kiderült, urukat kellett elkísérniük, aki egy fontos üzenetet vitt. Az üzenetre persze a Testvériség is szerette volna rátenni a kezét, ezért izgalmas csatajeleneteknek lehettünk tanúi. Ezio kutyaszorítóba került, amelyből ügyesen kivágta magát, és hiába védték életükkel urukat a katonák, az asszaszin győztesen távozott a helyszínről, szanaszét heverő halottakat hagyva maga után. A látványos összecsapásnak a Mare Temporis Alapítvány csapatának révén lehettünk szemtanúi.

Ti kire fogadnátok?

Ezt a katonát nem védte meg a páncélja
Az izgalmas bevezető után az újdonsült tagok maga Ezio Auditore előtt tették le az esküt, amely szerint ezentúl élni fognak: megvédik a Testvériség becsületét, minden tettükkel az emberiség javát szolgálják, és nem fognak szoftverekkel kalózkodni.

Az egyik ifjú assassin
A Testvériség tagjai közül azok a szerencsések, akik a játékkal kapcsolatban feltett kérdésekre válaszolni tudtak, nyereményekkel a tarsolyukban távozhattak. Végül minden érdeklődő kipróbálhatta a héten megjelenő játékot.

Köszönjük, jó buli volt :)

Kesztyű: Mindjárt elérem... mindjárt elérem...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. akosgy987
2011.11.14. 15:25
Honnan lehet értesülni ezekről a programokról? Én is a gyűjtői kiadást vettem meg de nem is tudtam, hogy van ilyen. Ha ezt tudom onnan veszem ahol egybe van ezzel a kis programmal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2011.11.14. 19:23
Nem voltam meg kocka partyn.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2011.11.15. 12:50
Buliügyben a magyar kiadók honlapját és Facebook oldalait érdemes nézegetni. A PlayON vetélkedőket, nyereményjátékokat is szokott szervezni, a Witcherrel kapcsolatos megmozdulásaik is jók voltak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!