iPon Hírek

Assassin's Creed tartalmak és multiplayer

Dátum | 2010. 01. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft szerint a következő gazdasági évükben - azaz áprilistól 2011. március 31-ig - bőséggel számíthatunk még Assassin's Creedre, hogy pontosan mire, azt nem mondták el.

Azt viszont elárulták, hogy a "következő epizódban a sorozat történetében először, már lesz online multiplayer is". Nem világos, hogy ezzel az Assassin's Creed III-ra céloztak-e vagy egy Standalone kiegészítőre Ezio Auditore főszereplésével, reméljük, hamarosan ez is kiderül.

Az Assassin's Creed 2 sokat fejlődött az első részhez képest, ezt mi is elismertük 93%-os értékelésünkkel. Az Ubi tegnap eldicsekedett Ezio pénztárgépek mögötti teljesítményével is, a játékból eddig 6 millió fogyott, március végére pedig 9 milliót jósolnak neki. (Azért ebbe benne van az is, hogy szép löketet kapott az első rész sikereinek hála.)

Az eddig bejelentett letölthető tartalmak:
                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2010.01.14. 16:45
Egyáltalán nem támogatom az ötletet, hogy multit raknak bele. Az oké, hogy el nem bírom képzelni, hogyan rakják bele. De hogyha egy fityinget is elvesz a játék egyszemélyes játékmódjának értékéből emiatt, akkor ez egy nagyon rossz döntés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!