iPon Hírek

Assassin's Creed: Utopia

Dátum | 2012. 09. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Új Assassin's Creed spin-off a láthatáron: az Utopia névre hallgató stratégiai szimulátor iOS-re és Androidra fog megjelenni az Ubisoft kiadásában. Az Amerikában, a korai gyarmati korban játszódó darabból kiderül, hogyan beolyásolták az Assassinek a történelmet, és hogyan segítettek az eredeti 13 kolónia kialakításában. Felépíthetjük saját 17. századi kolóniánkat, melynek növekedést 150 éven át követhetjük nyomon, az első telepesek érkezésétől egészen a forradalom kitöréséig. Településünk lesz az otthona az újvilág első, és egyben legjobb Assassin csapatának.


Aszinkron játék keretében barátainkkal is összemérhetjük erőnket a 3D-s összecsapások során, vagy velük együttműködve szállhatunk szembe ellenfeleinkkel az időkorlátos nagyméretű csatákban. Az Utopia valamikor a tél során fog megjelenni, pontos megjelenési dátuma még nincs. A játékot csak a témája fogja az Assassin's Creed 3-hoz kötni, a történetek nem lesznek összekapcsolva, és nem kell játszanunk az Utopiával, hogy extrákhoz jussunk az AC 3-ban, amely már az Utopia után játszódik. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2012.09.07. 10:45
Legalabb igenyesen nez ki,kiprobaltam egy ket nagyobb PC-s strategiat telkon,de borzalmasak.Az ilyen Sim City szeru jatekoknal pedig az erintokepernyo szerintem nagy elony lehetne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!