iPon Hírek

ASUS Eee Pad Transformer 2 infók

Dátum | 2011. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS különleges tábla PC-je, az Eee Pad Transformer nagy port kavart fel a piacon rendhagyó felépítésével és jó hardverkonfigurációjával. Már hetek óta olvashatunk olyan pletykákról, amelyek az Eee Pad Transformer második generációs kiadásáról szólnak, és most befutott némi plusz információ.

Az Eee Pad Transformer sajnos hivatalosan még nem mutatkozott be, sőt, semmiféle hivatalos információ sem áll rendelkezésre vele kapcsolatban, de azért néhány érdekes pletyka már kiszivárgott vele kapcsolatban. Az tulajdonképpen nyílt titok, hogy az újdonság az Nvidia Tegra 3-as SoC chipje köré épül majd, ami Kal-El kódnévre hallgat. Ez utóbbi SoC egységgel kapcsolatban – amely különleges módon 4+1 processzormaggal rendelkezik majd – nem is olyan régen érkeztek friss információk.

Az új Eee Pad Transformer a hírek szerint 10 hüvelykes képátlójú érintőkijelzővel kerül a boltok polcaira, az operációs rendszer szerepét pedig esetében egy Android Honeycomb, vagy egy Ice Cream Sandwich kiadás tölti majd be. Az új tábla PC már egy picivel drágább lesz majd, mint első generációs társa: az Eee Pad Tranformer 399 dolláros alapáron került a boltok polcaira, ezzel szemben az Eee Pad Transformer alapára már 100 dollárral magasabb, azaz 499 dollár lesz. Ezzel alapár tekintetében az Apple iPad 2 szintjére kerül majd az ASUS különleges táblája.

Az újdonság hamarosan hivatalosan is debütálhat. Érdekesség, hogy az ASUS idén másfél-kétmillió tábla PC leszállítását tervezi.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. beleutomaz...
2011.10.04. 13:54
Ez hibas:
mint első generációs társa: az Eee Pad Tranformer 399 dolláros alapáron került a boltok polcaira, ezzel szemben az Eee Pad Transformer alapára már 100 dollárral
nem tudjuk hogy a Tranformer(gepelesi hiba) es a Transformer (hianyzik a kettes) miert lenne 100 dollar ar kulonbseg...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. atiska007
2011.10.04. 14:28
"Az Eee Pad Transformer sajnos hivatalosan még nem mutatkozott be..."

de bemutatkozott... a Transformer 2 akar ez is lenni, ugye?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2011.10.05. 11:32
Akkor ez most Autobot vagy Álca?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!