iPon Hírek

ASUS gamer termékek – RoG újdonságok

Dátum | 2015. 01. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

RoG Enthusiast SLI Bridge A RoG csapat egy speciális kiegészítőt készített, amelynek azok a játékosok örülhetnek, akik több videokártyára támaszkodó rendszerükben egyedi, stílusos SLI hidat szeretnének látni, amit a ház oldallapi ablakán keresztül bárki megcsodálhat.
Az alumínium házzal rendelkező RoG Enthusiast SLI Bridge igényes kinézetével és LED-es RoG logójával szinte mágnesként vonzza az irigykedő szempárokat. A stílusos kiegészítő kétutas, háromutas és négyutas kivitelben egyaránt elérhető lesz, és nem csak a RoG, illetve a Strix sorozat tagjaihoz, hanem egyéb GeForce sorozatú ASUS videokártyákhoz is alkalmazhatják a hardcore gamerek. RoG Spatha gamer egér A Spatha a RoG család legkomolyabb gamer egere, amely gondos egyedi tervezés eredményeként születhetett meg, célja pedig az, hogy az MMO és RPG műfajok kedvelőit minden szükséges szolgáltatással kiszolgálja. Az egér lézeres szenzorral dolgozik, méghozzá 2000 Hz-es polling ráta mellett.
Az egyedi, lenyűgöző dizájnnal érkező Spatha hat programozható gombjával több hasznos makrót is a hüvelykujjunk közelében tudhatunk, így a legfontosabb parancsok egy-egy hevesebb csata alkalmával azonnal, hatékonyan kiadhatóak. Az egér oldalán és görgője körül RGB LED-es világítás teljesít szolgálatot, a termék pedig vezetékes és vezeték nélküli kivitelben egyaránt működni fog.
Az akkumulátoros egér stílusos töltőállomást kapott, ami vízszintes és függőleges pozícióban egyaránt használható. A mellékelt RoG Armory Utility segítségével maximálisan testre szabható a rágcsáló működése, így igazán hatásos eszközzé válhat. RoG Sica gamer egér A Sica már a MOBA műfaj rajongóit veszi célba, kialakítása miatt pedig nem csak a jobb-, de a balkezesek is kényelmesen használhatják. Az új vezetékes egér nagyfokú pontossággal üzemelő optikai szenzort kapott.
A belépő szintet megcélzó, könnyedén hordozható, kompakt kis egér 5000 DPI-s maximális érzékenység és 1000 Hz-es polling ráta mellett dolgozik. Az egér hátulján elhelyezett RoG logó piros LED-es világítást kapott, amely lélegző effekttel is rendelkezik. RoG Whetstone gamer egérpad A speciális egérpadot a RoG részleg mérnökei egy profi játékos csapat, a Taipei Assassins tagjainak közreműködésével fejlesztették ki. A Rog Whetstone az első hibrid szilikon szövet alapú RoG egérpad, amely precíz, csendes egérhasználatot biztosít.
A maják inspirálta textúrával rendelkező egérpad szilárd ragasztással és meleghegesztéssel készül annak érdekében, hogy strapabíró, magas minőségű felülettel állhasson a játékosok rendelkezésére. A meleghegesztés jóvoltából az egérpad szélei simák, így a terméknek gyakorlatilag nincs kerete, ami még komfortosabb használatot, és még nagyobb strapabíróságot eredményez.
A könnyű feltekerhetőséget biztosító anyag nagyban növeli az egérpad hordozhatóságát, a speciális vízálló bevonatnak köszönhetően pedig akár az egérpad mosására is van lehetőség – e tulajdonságok miatt a Whetstone ideális prémiumkategóriás egérpad lehet mind otthoni, mind pedig LAN partikon történő használatra. Az egérpad speciális textúrája miatt lézeres és optikai szenzorral ellátott egér használatakor egyaránt maximálisan precíz működést tapasztalhatunk. Az ASUS fentebb bemutatott RoG sorozatú újdonságai rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban még rejtély, milyen ajánlott végfelhasználói árral rendelkeznek majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Kerty
2015.01.09. 12:25
Jó érzés lehet amikor egy ósdi m$ egérrel elpicsáznak ugyanúgy nevetve egérpad amit lan partyn is használhatok hűűűűű kétgombos egér "mobásoknak" aztamindenit ez igen... már rohanok is D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kistoth
2015.01.09. 23:58
Maradjanak az alaplapoknál, ülj le Asuska 1-es
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!