iPon Hírek

ASUS P527: okostelefon GPS-szel

Dátum | 2007. 10. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az ASUS bejelentette legújabb okos telefonját, amely a P527-ös típusjelzést viseli. A készülék méltó utódja a P526-nak, a P527-es tartalmaz minden olyan funkciót, amelyre egy felhasználónak vagy akár egy üzletembernek szüksége lehet. A készülék rendelkezik beépített GPS vevővel, amelynek pontos típusa SiRFStar III, valamint négysávos EDGE támogatással is felvértezte az ASUS az új jövevényt.


A vezeték nélküli kommunikációs technológiák közül mind a Bluettoth-ot, mind pedig a WiFi-t támogatja a P527-es. A telefon a multimédiában sem vall szégyent: 2 megapixeles kamera, FM rádió, valamint microSD kártyahely áll a vásárlók rendelkezésére. A P527-es Windows Mobile 6-os operációsrendszerrel üzemel. Az ASUS újdonságának dizájnja letisztult, a készülék tetszetősnek mondható.

A készülék áráról és pontos megjelenésének dátumáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, a GPSAndCO értesülései szerint a francia piacra az idei év vége előtt érkezik meg a készülék, amelynek ára 500 és 700 euró között mozog majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.02. 15:49
Az ASUS bejelentette legújabb okos telefonját, amely a P527-ös típusjelzést viseli. A készülék méltó utódja a P526-nak, a P527-es tartalmaz minden olyan funkciót, amelyre egy ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!