iPon Hírek

ASUS ROG Orion for Consoles: headset és audiokonzol egy csomagban

Dátum | 2013. 09. 18.
Szerző | gabi123
Csoport | MULTIMÉDIA

Az ASUS bejelentette az Orion for Consoles nevű csomagot, amely egy, a ma legnépszerűbb játékkonzolokhoz és számítógépekhez optimalizált headsetből és audiokonzolból áll.

A Republic of Gamers (RoG) Orion headsetcsaládjának legújabb tagja, az Orion for Consoles fejhallgatóban nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium mágneses hangszórók találhatóak. A jó minőségű, puha bőrrel bevont, zajszigetelő, 100 mm-es fülpárnákkal ellátott, mindössze 268 g súlyú headset kényelmesen viselhető a leghosszabb játékmenetek közben is. A ROG laborjaiban végzett alapos tesztelés eredménye egy finoman kiegyensúlyozott szorítóerejű fejpánt lett, amely határozottan, de kényelmesen tartja az Orion headsetet a helyén. Az egyetlen kézmozdulattal visszatolható mikrofonnal remekül adhatók ki a parancsok és lehet beszélgetni, a kábelbe beépített vezérlőeszközökkel pedig villámgyorsan lehet állítani a hangerőt vagy elnémítani a mikrofont.

Az Orion for Consoles a ROG Spitfire II típusú, ENC-funkciót és az Orion headsethez hangolt fejhallgató-erősítőt tartalmazó audiokonzollal együtt érkezik. Az energiával USB-ről ellátott kis "varázsdobozban" található egy beépített mikrofon is, amely aktívan észleli és ellensúlyozza az olyan környezeti zajokat, mint például a beszéd vagy a gépelés, hogy a csapattársakat ne zavarják a játékost körülvevő zajok (a Spitfire II-ben alkalmazott ENC-technológia a környezeti zajok 90 százalékát képes kiszűrni). A Spitfire II-be egy fejhallgató-erősítő is került.

A ROG Orion for Consoles-ban minden megtalálható, ami a játékhoz szükséges. A mellékelt RCA-elosztó és USB-kábelekkel azonnal csatlakoztatható a legtöbb játékkonzolhoz és számítógéphez, a mellékelt, 2,5 milliméteres jack-kábellel pedig az Xbox-játékosok köthetik vezérlőiket a Spitfire II-höz, hogy a headset mikrofonján keresztül beszélgethessenek. A Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 játékkonzolokhoz, PC-khez és Apple Mac számítógépekhez tervezett eszköz a dobozból kivéve azonnal használható – nincs szükség illesztőprogramokra. A minőségi anyagok és az átgondolt kialakítás garantálja, hogy az Orion for Consoles a legigényesebb játékosoknak is megfeleljen. A headset fonott kábelét megerősítették a tartósság érdekében, a hossza pedig 2,5 méter, amit a Spitfire II saját 1,5 méternyi kábele még tovább növel, így nem vagyunk röghöz kötve a használat során. A ROG Orion for Consoles hazai elérhetősége szeptember végére várható, az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 34 990 Ft.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Str33twise
2013.09.18. 20:14
Egy az egyben hozza az Echleon dizájnját. De egyébiránt pofás kis darab.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tibaimp
2013.09.18. 22:59
35000-ért, sok, az asus egyre inkább elszáll, ennyiért majdnem 2 db roccat kave 5.1 veszel, ami sokaknak megfelelhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. NovaTerra
2013.09.19. 00:01
Amire ráírják, hogy ROG, azt 30% felárral adják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gerg_19
2013.09.19. 01:02
A cikkből a kinézetén kívül semmit nem tudtunk meg , de a fika már beindult egyeseknél
Mostani fülesem is majdnem ennyi volt, nincs baj az árával ha hozza a szintet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zolti77
2013.09.19. 07:48
Ez a 4 betű elég sokba kerül ASUS nézz meg VGA árakat mindenhol drágább de annyival nem jobb ezért az összegért tényleg van jobb de olcsóbban is van ilyen minőség.......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!