iPon Hírek

Asus T91: a konvertálható Eee

Dátum | 2009. 01. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Az ASUS egy újabb szemrevaló, friss alkotása a konvertálható, többérintéses Eee PC T91, a cég első ilyen alkotása a netbook-kategóriában. Vékony, súlya is alig van, viszont a 8,9 hüvelykes képernyő válaszkészségére nincs panasz.


Processzor tekintetében természetesen itt is Atom van, abból is Z520-as. Ehhez jön még egy integrált TV-tuner, valamint GPS is, oprendszerként pedig XP Home. Bár olyasmikről hivatalosan nem nyilatkoztak, mint RAM vagy tárhely, az Eee-széria hagyományaiból kiindulva feltehetőleg itt is 1GB RAM-ra, valamint SSD-avagy-HDD háttértár-választási lehetőségre számíthatunk majd.


Mi több, a cég elképzelései szerint ez a gép nem csupán egy egyszerű netbook - vagy épp tábla - lesz, hanem egy, akár autóban is használható GPS-navigációs egység, digitális képkeret, mobil TV-platform és játékrendszer is egyben. Derekas egy kínálat, mi tagadás - a kérdés már csak az, hogy mennyibe fog kerülni mindez, lévén ezt a kérdést egyelőre éppúgy homályban hagyták, mint a megjelenés időpontját.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.07. 15:30
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. twollah
2009.01.08. 04:46
Tul sok bor van lehuzva errol a rokarol.

Vegul is az Asus addig uti a vasat amig meleg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!