iPon Hírek

Asylum – horror az elmegyógyintézetben

Dátum | 2013. 01. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Agustin Cordes, a Scratches című horror-kalandjáték alkotója Senscape nevű független fejlesztőcsapatával együtt 2010 óta egy újabb horror játékon dolgozik. Az Asylum című darab nemrég zöld lámpát kapott a Steam Greenlight programjában, de az alkotóknak szüksége lenne még némi pénzre a kiadásához, ezért gyűjtésbe kezdtek a Kickstarteren. A vicces fiúknak mindössze 100 666 dollárra lesz szükségük, de az már biztos, hogy főbe lövik magukat, ha végül pont az a 666 fog hiányozni. Persze erre valószínűleg nem kerül sor, mert eddig jól áll a projekt, már közel 20 000 dolcsi összejött és még 28 nap hátravan. A Kickstarteres támogató csomagok között néhány bizarr ajánlat is szerepel, amelyek lehetővé teszik, hogy ápoltként, vagy orvosként mi magunk is bekerüljünk a játékba.
Az elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó darabot többek között H. P. Lovercraft világa ihlette. Maga az épület egy valódin, a Londonban található Hanwellen alapul, melynek tervrajzait az alkotók nagy pontossággal követték virtuális testvére megépítése során. Közel száz, nagy részletgazdagsággal kidolgozott szobában törhet ki majd minket a frász. A pszichológiai horror-kalandjáték már a fejlesztés késői fázisában van, a tervek szerint még idén decemberben szeretnék kiadni PC-re, Macre és Linuxra. A demót, melyet a fejlesztők csak interaktív ízelítőnek hívnak az alkotók honlapjáról letölthetjük és kipróbálhatjuk. A teljes játék kb. 15 órányi szórakozást és rémüldözést nyújt majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. LechooEdy
2013.01.31. 15:52
Aham, most már tudjuk ki elöl kell menekülni, így aztán sok értelme van, a para már leesett vagy 70%-al.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Morte
2013.01.31. 17:49
Próbáld ki a demót, szerintem már az irányítástól meg fogsz rémülni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Mathe91
2013.02.02. 17:16
Jó a hangulat, de az irányítás rémítően rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.02.03. 15:43
LechooEdy: Akkor meg sem nézem a videókat. A Scratches jó játék(nem egy Penumbra vagy Amnesia, de az első 3 Silent Hill színvonalát megüti) volt 1.1-gyel játszottam, ott 2 befejezés van(mind2 elég para), bár az alternatív esetén értelmetlen a Last Visit DLC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!