iPon Hírek

Átalakul az APB?

Dátum | 2010. 07. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Realtime Worlds szívesen fogadja listáitokat arról, hogy mely területeken kéne még változtatni készülőben levő MMO játékán, az All Points Bulletinen. Elmondásuk szerint most lett végre idejük arra, hogy rendesen foglalkozzanak komolyabb változtatást igénylő észrevételeitekkel.

"Az elmúlt néhány hónapban a zárt béta és a Key to the City esemény alatt rengeteg problémát, panaszt és javaslatot gyűjtöttünk össze a játék minden aspektusával kapcsolatosan" - írta Neil Castle az APB hivatalos honlapján. "Mivel eddig arra fókuszáltunk, hogy stabillá együk a játékot az indításra, sok észrevétellel (főleg azokat, amik jelentős beavatkozást vonnának maguk után) nem foglalkoztunk, de ez nem jelenti azt, hogy elsiklottunk felettük. Rákerültek az igen terjedelmes "megcsinálandók" listánkra, ami csak arra vár, hogy nekiessünk.

Castle szerint a Realtime célja, hogy az APB-ből olyan játékot csináljon, amilyet a játékosok akarnak, ezért fontos számukra minden egyes megjegyzésetek. "Itt a lehetőség, hogy segítsetek a prioritási listánk felállításában, hogy foglalkozzunk azokkal a részletekkel, amik a legjobban zavarnak titeket, illetve berakjunk olyan funkciókat, amiket hiányoltok."

Ami biztos, hogy foglalkoznak a csalások kiküszöbölésével, a járművek irányíthatóságával, a harccal, a párkeresővel, a campeléssel, a küldetésekkel és csinálnak egy kezdőknek szánt szabálykönyvet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Merwenus
2010.07.14. 15:16
Nagy szavak, kíváncsi vagyok mi lesz megvalósítva belőle. Példának okáért mai napig nem működik benne az AA, pedigberakták, igaz "béta" de még csak közelében sem jár az igazi AA-hoz. Na meg a túlzó Nvidia buzulásuk, hogy az AMD-t szarral dobálják fél éve, merthogy szerintük az AMD hibája, hogy ilyen az árnyék, érdekes módon APB aztán csinált egy 3 gigás patchet fél év után, és lám kiderült, hogy nem az ATI-val volt a baj, hanem ők kúrtak el valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Merwenus
2010.07.14. 15:18
Jah arról nem is beszélek, hogy mennyire drága játék a többi MMO-hoz képest nem hiszem, hogy túl sok ember előfizet rá, főleg, hogy megveszed a játékot 12kért és játszhatsz vele 2.5 napot ingyen !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!