iPon Hírek

Átlátszó körLED kijelző

Dátum | 2007. 11. 23.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Litefast névre hallgató, figyelemreméltó, henger alakú kijelzőegység a német Kinoton GMBH alkotása; reklám céljára kiváló, de természetesen bármi egyéb is megjeleníthető rajta.


A szerkezet belsejében 90 fokos térközönként helyeztek el négy függőleges rudat, amelyeket egyenként 600, háromszínű LED-del láttak el. A rudak másodpercenként 12-szer tesznek meg egy teljes kört a hengerben, így rajzolva ki a képeket a LED-ekkel.

Összesen három, egyenként 800 x 600 képpontból álló képet tudnak megjeleníteni - vagy két 1.200 x 600-asat, vagy egyetlen, 2.400 x 600-as óriást, beállítástól függően. VGA-t és DVI-t egyaránt támogat. A termékvonal legnagyobbja 150 cm-es átmérővel rendelkezik.


A Litefast-ot a TechnoHouse Co Ltd. mutatta be az idei Inter BEE alkalmával és megkezdte a termék forgalmazását Japánban - "némi" lemaradással, ugyanis Németországban már két éve forgalomban van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.23. 21:31
A Litefast névre hallgató, figyelemreméltó, henger alakú kijelzőegység a német Kinoton GMBH alkotása; reklám céljára kiváló, de természetesen bármi egyéb is megjeleníthető ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!