iPon Hírek

Átnyergel a Sharp az Androidos táblákra

Dátum | 2010. 10. 22.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Bejelentette a Sharp Japan, hogy felhagynak a netbookok és az asztali gépek fejlesztésével és gyártásával. Bár a közönség relatíve jól fogadta az olyan innovatív alkotásaikat, mint például a hagyományos érintőpad helyett érintőképernyőt alkalmazó Mebius netbookokat és laptopokat, úgy döntöttek, hogy ezután mégis inkább az eBookokra és a táblákra összponotsítják minden figyelmüket.

Ilyen se lesz több egy darabig - legalábbis nem a Sharptól.
Elmondásuk szerint a döntést természetesen komoly mérlegelés előzte meg, és végül arra jutottak, hogy ez lesz számukra a legjobb stratégia - azt azonban nem zárták ki, hogy a későbbiekben, ha a körülmények úgy alakulnak, még esetleg újra visszatérnének a most elhagyott két piacra.

Az Androidos tábláikra vonatkozó elképzeléseiket még szeptemberben részletezték először, a Galapagas tábla- és eBook-szériájuk kiszállítását pedig a jelek szerint valamikor decemberben kezdik meg majd, amihez természetesen kellően nagy választékkal feltöltött online könyvesboltot is nyitnak majd. Konkrét dátumokról és várható árakról egyelőre nem esett szó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!