iPon Hírek

Átok landol a Wii-n idén Halloweenkor

Dátum | 2009. 05. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hidegrázós Wii játékkal készülnek idén Japánban a Halloweenra, terítéken a Ju-On: The Grudge. Hazánkban az amerikai remake vált ismerté Sarah "Buffy" Michelle Gellar főszereplésével, Átok címen.

Az eredeti japán változat Takashi Shimizu nevéhez fűződik, a játék ennek a feldolgozása lesz. A készítésben az előbb említett rendező/író/producer is közreműködik majd, mint konzultáns. Segít beilleszkednünk majd a Yamada családba, akiknek le kell küzdeniük az átkot, melyet saját lányuk hozott rájuk véletlenül, azzal, hogy ellátogatott egy bizonyos elhagyatott házba...

Ha az nem lenne elég, hogy sötét és véres díszletek közt grasszálunk és rémes lepukkant csajok ijesztgetnek közben, a fejlesztők behoztak még egy kis pluszt, csak hogy ne legyen túl kiszámítható a játékmenet. Kérjük meg az egyik szadista hajlamú haverunkat hogy ragadja meg a másik Wii kontrollert, hogy a megfelelő gombokat nyomogatva még plusz ijesztgetésekkel próbálkozzon befűteni nekünk.

Mind az eredeti japán, mind a hollywoodi remake elég rémisztő lett, szóval az alapok jók, a videojáték változatnak is megvan minden esélye erre.

Az eredeti film trailere:
                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. freeker
2009.05.26. 16:22
VISSZA A HIRHEZ

Az amerikai remake változatát végig röhögtem. Látta valaki az eredetit? Netán az ijesztőbb?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!