iPon Hírek

Átszervezések a Rockstarnál

Dátum | 2012. 07. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar bezárja azt a vancouveri stúdiót, amely a Max Payne 3-at és a Bullly-t is készítette, és egy új, nagyobb stúdiót nyit Oakville-ben, Toronto közelében. Az új stúdió adókedvezményeket és támogatást kap a kanadai kormánytól. Egy másik stúdió, a Rockstar Toronto, amely szintén részt vett a Max Payne 3 fejlesztésében az új oakville-i irodába költözik. A megszűnt vancouveri stúdió 35 fős csapatának felajánlották, hogy csatlakozzanak a Rockstar Toronto legénységéhez, vagy valamelyik másik Rockstar stúdióhoz. Az oakville-i iroda az átköltözött fejlesztők létszámán felül még 50 új munkahelyet biztosít majd.


"A Rockstar Toronto terjeszkedése és a kanadai csapataink egy fedél alá telepítése része azon törekvéseinknek, hogy olyan világszínvonalú csapatokat hozzunk létre, amelyek olyan átütő eredményeket érnek el a szórakoztatóiparban, amelyekről a Rockstar híres" – nyilatkozta Jennifer Kolbe, a Rockstar kiadási és ügyvezető igazgatója. "Úgy gondoljuk, egy egységes kanadai csapat hatalmas kreatív erőt jelent majd jövőbeli projektjeinknél."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. ingyom007
2012.07.11. 13:48
Nem úgy volt hogy a max payne megjelenésével együtt egy újabb trailer jön a GTA V-ből?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. simonpeter
2012.07.11. 17:28
most olvastam hogy a gamescomon se lesznek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jocek
2012.07.11. 20:55
Ha a GTA V lesz olyan jó mint az L.A Noire már meg is vettek kilóra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Taragas
2012.07.12. 09:48
Sztem itt inkább az adó kedvezményről van szó, és a fizuk variálásáról nem is hallottunk. Ki tudja mi megy ott. Ez a "világszínvonalú átütő csapat" csak duma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!