iPon Hírek

Augusztus 30-án ismét Samsung Unpacked

Dátum | 2012. 07. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreai vállalat rendszerint akkor rendezi meg az úgynevezett Unpacked sajtóeseményeket, amikor valami igazán nagy durranást szeretne bemutatni. Valószínűleg ez ezúttal sincs másként, de pontosan nem ismert, hogy mire készül a Samsung. Tippjei persze mindenkinek vannak, a legtöbben a Galaxy termékcsalád legnagyobb tagjának leleplezését várja.


A Samsung Unpacked esemény híre egy szintén dél-koreai lapnak, a DDailynek köszönhető. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a következő generációs Note fejlesztésében hol tart a vállalat, de az elődöt is augusztusban, a berlini IFA 2011-en mutatta be a Samsung, így stílusosan egy év telne el a két bemutató között, ha bejönnek a tippek.


A Galaxy Note 2-vel kapcsolatban szinte alig rendelkezünk információval. Ami már biztos, hogy az újdonság tovább növeli a megjelenítő képátlóját, és ezúttal már 5,5 hüvelykes méretet ölt majd. A nagyobb panel pedig nagyobb felbontást is jelent ez esetben, az 1280 x 720 (HD) képpontot 1680 x 1050 (WSXGA+) váltja fel. Ez sokkal komolyabb növekedés, mint amennyit a képátló lépett előre, így a pixelsűrűség is felszökött, és itt már 360 képpont jut egy hüvelykre, amire eddig még nem volt példa. A telefonon, ha minden jól megy, már az Android 4.1 (Jelly Bean) futhat, így ez a gép lehet az első olyan modellje a Samsungnak, mely gyárilag az új droiddal kerül a boltokba. A Note 2 az LTE hálózatokat sem veti majd meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. arin
2012.07.16. 13:40
Én arra leszek kíváncsi, mikor növelik jelentősen ezen okos telefonok akkumulátor kapacitását. Mondjuk mikor duplázzák meg. Bár kimondva soknak tűnik, de az még mindig nem spanyol viasz, mert pár napról beszélnénk továbbra is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DemonDani
2012.07.16. 13:54
arin

legjobb cél az lenne, hogy maximális nyúzással se merüljön le egy nap alatt... Az már szép eremény lenne, de ilyesmire még a RAZR MAXX is csak nagyvonalakban képes, szal ehhez nem csak a nagyobb telep kellene, hanem a jobban összerakott progik is meg alacsonyabb fogyasztású komponensek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Egedke
2012.07.16. 15:48
Legalább nagyobb aksi fér majd bele a telefonba. Viszont a felbontás miatt lesznek még problémák alkalmazásokkal...
DemonDani:
Na igen, én úgy veszem észre, hogy az Android nem éppen aksikímélő sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. riflex
2012.07.16. 21:37
On: a note széria kb. a mini tablet szintet fogja elérni lassan
Off: az, hogy egy telefon akksija nem bír 1 napnál többet, csak ritkán okoz gondot (számomra). Manapság mindenütt van egy konnektor, vagy egy szg, amiről tudod tölteni. ugyanannyi áramot eszel meg, csak nem egy töltésből, hanem több kicsiből.
hiába bír 2 napot, mert dupla a kapacitása, utánna dupla annyi energiát kell bele tölteni, csak "ma este nem tettem fel a töltőre a telót". (ja, és külföldön láttam kávézóban usb-csatlakozót az asztalban ^^)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!