iPon Hírek

Augusztusban jön a Walking Dead: Episode 3

Dátum | 2012. 07. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A TellTale elnézést kért a nemrég megjelent második epizód csúszása miatt és ígéretet tett, hogy a következő rész jövő hónapban megjelenik.
 
"Igaz most nem tudunk nektek pontos dátummal szolgálni, de azt nyugodtan mondhatjuk, hogy a harmadik epizód augusztus közepére elkészül. Mi és a partnereink mindent meg fogunk tenni, hogy az összes platformon és régióban minél hamarabb megjelenjen a játék."
 
Természetesen megköszönték a türelmünket, volt is mit, hiszen két hónap telt el az első két rész között, ráadásul a PS3-asoknak még egy plusz hetet kellett kibírni.
 
"A mi célunk kezdettől fogva az volt, hogy a lehető leggyorsabban hozzuk ki a frissítéseket, és ha tudjuk, akkor minden régióban és platformon egy időben. Nagyon szoros együttműködésben dolgozunk a partnereinkkel, hogy ez valósággá váljon. Ezen tovább fogunk dolgozni és az irányotokba történő kommunikációnkon is igyekszünk javítani, hogy mindig tudjátok, éppen mi történik."
 
A The Walking Dead első része több mint 1 millió példányban fogyott.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. hympyke
2012.07.07. 17:23
Hát a második késett rendesen... összességében meg is fogadtam hogy ilyen konstrukcióban nem veszek többet semmit...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qouzey
2012.07.07. 18:39
Nekem a sorozat első és a második évad fele tetszett, de miután elérték a farmot már egy nagyon olcsó költségvetésű sorozat lett belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!