iPon Hírek

Augusztusban lesz a BlizzCon 2009

Dátum | 2009. 02. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard megerősítette az idei, a sorban a negyedik BlizzCon rajongói gyűlés (ha lehet így nevezni..) időpontját, amely egy verőfényes augusztusi hétvége lesz, 21-e péntek, és 22-e szombat. A helyszín ez alkalommal is az Anaheim Convention Center lesz Los Angeles-től nem messze.

Az esemény tavaly is rengeteg rajongót vonzott, így egy kicsit bővül is 3 kiállító hall helyet négy ad otthont a számtalan StarCraft, Warcraft és Diablo fanatikusnak. Részleteket még nem fedtek fel, de minden bizonnyal ez az alkalom sem fog elmúlni hangzatos bejelentések, látványos rendezvények, versenyek és egyéb közösségi programok nélkül.


A BlizzCon 2008-on például sokmindent tudtunk meg a Wrath of the Lich King-ről a World of Warcraft-osok nagy örömére, majd napvilágot látott néhány látványos Diablo gameplay és kasztbemutató video, valamint StarCraft intro-k és információk (hogy 3 részre osztják stb.).

Az idei várható legforróbb téma talán a Diablo III lesz, ami elméletileg még idén kijön (bár mi nem reménykednénk), de van esély az új Blizzard MMO bejelentésére is (nemrég állt rá a WoW egyik vezető designere!), vagy esetleg leránthatják a leplet egy újabb WoW expanzióról is, bár ez kevésbé valószínű.

Diablo III Cinematic trailer (tavalyi):
                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Svindler
2009.02.17. 21:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mtrx220
2009.02.17. 23:02
én arra gyanakszom, hogy bejelentik:

"nos a Diablo 3-at gyerekek, sajnos, mivel drágák a szerverek, meg játékfejlesztésre is kell a pénz. és egyébként sem vagyunk még készen vele teljesen stb stb, szóval sajnos csak 5 részben tudjuk kiadni - hát ez van, barátkozzatok vele. Az első rész a 15$/hó fizetős BNet2.0-val jövő Karácsonykor talán el tud startolni, de ezt nem igérhetem.
A Starcraft2-re sajnos ugyanez áll, idén sem jelenik meg, sőt - inkább csak 2011-ben jön az első játszható faj, aztán rá egy évre a második, és az utolsó rá két évre, mert miért ne.
Most épp a Diablo 3-at tartjuk fontosabbnak. LAN egyik játékban sem lesz, nem baj hogy sok rajongót veszítünk, csak havi előfizetési díj lesz - először csak az extra dolgokért, aztán ha bejön akkor mindenért.
Kösz a türelmet, szebb jövőt!"

ennyi, kb erre számítok.
viccet félretéve, remélem hogy nem cseszik el a dolgot a srácok. eddig még nem nagyon tettek le szemetet az asztalra, reméljük eztán sem fognak.
nagyon szeretem a d1,d2, sc játékokat; de egyszerűen túl sok dologgal szeretne a Blizz szakítani, nem tudom mi van velük. Csak az biztos, ha nem tudják hol a határ, akkor előbb-utóbb bukni fognak és kár volna értük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. StevyXIX
2009.02.17. 23:12
Szerintem nagyon negatív vagy, tény nem egy kapkodó idegbeteg cég a Blizz, de nem az a cég ami "átver".
Megmondták, hogy nem lesz fizetős a Bnet, csak néhány "szolgáltatásért" kell fizetni. Persze ezek után is meggondolhatják magukat és azt mondják fizessetek, de ők se hülyék, nem fognak MMO díjat kérni egy olyan játékért mint a Dio vagy SC2.
Mellesleg SC2 valószínű nagyobb prioritást élvez, hiszen finishben vannak és ebből elébb lesz lóvé, az pedig senkinek se lehet kétséges, hogy sok lóvé lesz belőle, SC Koreában nemzeti sport szinte, de máshol is elég népszerű mondhatni. Szóval kevesebb borúlátás és több optimizmus, de tudom ez magyar szokás, tisztában vagyok vele.
Nem valószínű, hogy bukni fognak, Dio3 szinte biztos siker, mivel SC2-t nem követem így azt annyira nem tudom, de szerintem ott is garantált a siker.
Dio már csak azért se lehet bukás, mert a Blizz nem változtatott a régi recepten, csak a többet és jobbat alapot használta fel, nem fog gyökeresen eltérni a Dio2-től, esetleg játékmenetben lesz némi változás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. leviske
2009.02.18. 00:01
mtrx220: A Diablo 3-nál nem járható út a szétdarabolás... A SCII szétdarabolásával pénzügyileg határozottan egyetértek. Évekig tudják majd lehúzni a bőrt ugyan arról a játékról. (Mert végül is miért állnának meg 3 fajnál?) A WoW-ot hamarosan váltják és ha jól tudom, akkor a D3 motorjával megérkezik pár éven belül megérkezik a WarCraft4 (nem tenném rá a fejem, de így rémlik) Ha jön, akkor a W4 a D3 helyét veheti át, mivel az sem egy tipikusan szétbontós játék.

Mind1, majd meglátjuk. Lehúzósnak tényleg nem kell őket hinni. Csak sok esetben túlzottan is elhúzzák a kiadást a tökéletesre csiszolt játék érdekében. A marketingjük pedig hosszú távon kiszámítható.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2009.02.18. 00:22
Warcraft 4? Te vagy az első akitől ilyet hallok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mtrx220
2009.02.18. 00:27
tudom én, igazatok van.
amit idézőjelben irtam csak poén volt, nem több.
nem lesz itt gond, Blizz nem gyárt szemetet.
csak zavaró, hogy ennyit halasztják.
már csak azért sem fogják idő előtt kiadni, csak akkor amikor már mindenki őrjöng érte, nem hülyék ők sem.
profit a második, a minőség az első egyenlőre - de aggódásra ad okot a SC2 darabolás, nem lenne jó ha az eddigi tendencia megfordulna.
bár a cégpolitikával nem értek egyet - jómagam is nagyon szeretem a játékaikat ( jó a wow kivétel, de nem is fikázom ).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.02.18. 00:30
StevyXIX: Nem stílusban, hanem üzletileg lenne utód. Ahogy a WoW-ot sem konkrétan váltják, hanem üzletileg. Kijön még hozzá egy kiegészítő és szerintem vége. Már persze, ha az emlegetett új MMO belátható időn belül megérkezik.

Amúgy a W4-et lehet, hogy csak tőlem hallod, de nem ez az egyetlen dolog, amit eddig csak tőlem hallasz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!