iPon Hírek

Augusztusban mutatkozik majd be a Mafia 3

Dátum | 2015. 07. 28.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

A 2K bejelentésének értelmében hamarosan többet is megtudhatunk majd a Mafia harmadik részéről. A nagyrészt ex-LucasArtsos fejlesztőkből álló Hangar 13 által jegyzett alkotásról a Gamescomon hull majd le a lepel, mégpedig jövő hét szerdán, augusztus ötödikén. Az érdeklődők a Mafia Youtube-oldalán is megnézhetik majd a trailert.
A játékról jelenleg még nem sokat tudni. Mivel a bejelentéshez adott képen négy szereplő egy aligátoroktól hemzsegő mocsár előtt áll, ez azt a teóriát erősíti meg, hogy az alkotás Louisianaban fog játszódni, és az ottani maffia ügyleteibe bonyolódunk majd bele. Ha a játékban szereplő családot a New Orleans-i maffiáról mintázták meg, akkor a történetben alighanem komoly szerepe lesz majd a nyerőgépeknek és a kábítószer-kereskedelemnek. Ezen kívül még három karakterről derült ki egy kevés. Franklin a húszas évei elején járó, a rábízott feladatokat minden körülmények között elvégző maffiózó lesz, a nála némileg idősebb, a statisztikákhoz és a matematikához remekül értő Tony a sportfogadások területén fog ténykedni, míg a tinédzser Mickey a fiatal gengszterekre jellemző módon egyetlen pillanatra sem fogja majd be a száját, és minden erejével azon lesz, hogy keménynek és dörzsöltnek mutatkozzon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. gibdj
2015.07.28. 18:41
Tuti vétel. Az első két rész nálam nagy favorit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. straylight
2015.07.28. 19:06
A két rész minden idők legjobb játéka.

Most épp próbálgatom a GTAV-öt de valahogy nem tud megfogni, pedig állítólag stíluson belül jobb, mint a Mafia. A IV-el is ugyanígy voltam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. pdx06
2015.07.28. 19:43
Pedig a Mafia2 elég gyenge lett, az egy lehúzás volt. Olyan játékhoz még nem volt szerencsém előtte amiben annyi lehetőség sem volt mint a sorozat előző részében. Minden játék tudását növelik a soron következő részében, a Mafia2-ből meg még az alapdolgokat is kivették.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Gpety
2015.07.28. 19:46
Az autók alapján mintha ismét kicsit lépnénk előre 1-2 évtizedet a 2. részhez képest, mondjuk először a 2. folytatását ígérték, mert úgy is lett annak vége. Megint mondjuk a 2. részt is az első folytatásaként kezdték fejleszteni...
Mindegy is, a legjobb a 20-as, 30-as évek lettek volna, de az már tuti kilőve. Már csak abban reménykedem, hogy az első részre fog inkább hajazni, mintsem a másodikra. A kétely viszont erős bennem, amit az is erősít, hogy ez már csak a név, a régi illusion softwork-ös fejlesztők már sehol sincsenek. Köszönjük Take2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. jocek
2015.07.28. 20:33
A kettő egy az egybe össze lett csapva ez látszik a hosszán is. Viszont a hangulat amit így is sikerült belevarázsolniuk azt egyik nyílt világú játékban sem tapasztaltam. Már csak remélni tudom hogy nem fél éve kezdték el a projektet és jövő év ilyenkor jelenik meg mert akkor megint az lesz mint a kettőnél volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Xesxow
2015.07.28. 21:36
Remélhetőleg nem lesz ez is olyan üres, mint a kettő. Ott nagyon megvolt a hangulat, nagyon magával ragadott az egész. Csak rövid volt a történet, plusz egyszerűen nem volt mit csinálni abban a nagy városban. Ideig-óráig el volt az ember, de semmi lényeges dolgot nem tudtál csinálni. Az sem lett volna hátrány, ha folytatják a történetet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Lazahunter
2015.07.28. 21:40
A Maffia 2 annyira lapos volt, hogy szinte alig emlékszem belőle valamire ......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2015.07.28. 22:21
A második visszalépés volt, de nagyon tetszett, jó volt a hangulat csak sajna szeretett lefagyni esőben, mikor felrobbant valami vagy durva karambol történt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gpety jocek
2015.07.29. 18:27
A 2. rész nem lett összecsapva. Az Illusionosok egy nagyon hosszú és tartalmas játékot készítettek, nem egy ingame videó, kép volt, ami olyan küldetésekből származott, amiket később a kiadó kivetetett a játékból. A Take2-nak sikerült megerőszakolnia a játékot és egyben meg is harmadolni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07 mikej...
2015.07.30. 13:43
Sose tapasztaltam semmiféle fagyást a játék során.Ott akkor más gond volt.
Az első részhez mérten kicsit egyszerübb volt történetileg a játék.Anno az első rész jobbna megfogott de a második is hozta a szintet.Nem vol rá különösebb panaszom.
Az új résztől viszont már tartok tekintve a mostani játékosok igénytelenségét nem is nagyon törik magukat a fejlesztők annyira mint régen.
(tisztelet a kivétlenek)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Leeroy
2015.08.01. 10:55
Ez a harmadik rész tudtommal a 70-es években játszódik majd. Az eddigiek alapján a korhű hangulat garantált, a játék tuti vétel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!