iPon Hírek

Auto Club Revolution nyílt béta

Dátum | 2012. 03. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az új free-to-play versenyzős játék végre elérte a béta fázis, jelentette a fejlesztő Eutechnyx. Az érdeklődők meghívó levél nélkül is feliratkozhatnak a hivatalos honlapon.

Ahogy haladtok előre, kilockolhattok majd ingyenes autókat és tiszteletbeli hozzáférést kaptok a teljesítmény javítókhoz, valamint a pályaszerkesztő és testreszabáshoz használt eszközökhöz is. Ezen túl már vásárolhattok prémium tárgyakat a játék E-Bucks virtuális valuta rendszerével.

Az ACR több mint 40 autógyártótól licencelt autókat, 150 fejlesztés lesz és jó néhány valós pálya, beleértve Silverstone aszfaltcsíkját és Spa-Francorchamps-t.

"Az ACR alapvető filozófiája mögött a mi feltétlen elkötelezettségünk van az iránt, hogy egy olyan prémium kategóriás játékot csináljunk, ami hatalmas mennyiségű licencelt tartalmat hoz egy olyan játékvilágba, mely kategóriájának legjobb játékélményét biztosítja."

Az eddig látottak alapján nem kételkedünk az elkötelezettségben és abban, hogy a műfaj tud még fejlődni és alkalmazkodni a mai igényekhez.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. balikabo
2012.03.30. 15:43
Egyébként szerintem egyértelműen ezekben a mikrotranzakciós üzletpolitikában van a jövő. Maga a játék ingyenes, de egyéb extrákért fizethetsz, akiknek bejön úgy is vesznek ezt azt. Sok hasonló van, pl LoL, Lineage 2, Vindictus és sorolhatnám tovább, maga a játékélményt az is megkapja aki ingyen játszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2012.03.30. 16:00
Idővel remélem lesz az ACR-ben belső kamera nézet (műszerfallal)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Simba
2012.03.31. 17:58
Hát igen kérdés az, hogy az lesz csak sikeres e, aki tele van pénzel? És agyba/főbe megvesz mindent a kocsijához.

Aki próbálta milyen mármint arcade, vagy szimulátor esetleg a kettő között? Mondjuk nekem arcade-nak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dobko
2012.04.10. 15:51
Elég realisztikus, mint sofőr úgy mondom, de van rajta mit csiszolni, mert pl a körforgalmat 60 km/h val a kocsimmal beveszem még csúszásmentesen, de a játékban pl az RX alap verziója 50 nél is falnak megy a hasonló kanyarokban. Összességében jó akinek van pénze ilyesmire. Én nem költöttem rá még, meg nem is fogok, viszont ingyen csak nagyon korlátozva játszható, semmi tuning, csak pár matrica és festék érhető el. Pár szintenként kap az ember ingyen egy jobb autót.

Van XP és pénz rendszere amit versennyel nyersz, és van a real pénz része, ami nem drága egy THE OLD republichoz képest, de azért ha sok kocsit akartok felnyomni akkor be kell nyúlni kicsit a zsebbe.

Azért ajánlani tudom a gamet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!