iPon Hírek

Avary Silent Hill 2 filmet csinál?

Dátum | 2009. 05. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lehetséges, hogy Roger Avary mégis ír egy folytatást a Silent Hill filmnek, tudhattuk meg a híres regényírótól Bret Easton Ellistől.

A Nővérkék a 2006-os filmből
"Megcsinálja a Silent Hill 2-t." - mondta Ellis a The Cult-nak egy interjú keretében, amely egyébként az általa írt Glamorama című regény filmes feldolgozásáról szólt. Ez persze lehet, hogy egyszerű spekuláció, bár Ellis azt állította, hogy nemrég együtt ebédelt Avary-val.

Avary írta a 2006-os első Silent Hill film forgatókönyvét is, amely elég vegyes kritikákat kapott, de jobbára elég negatívakat. A rendező Christopher Gans még 2007 elején megerősítette, hogy lesz folytatás, azt állítva, hogy Avary is benne van a csapatban. Az író viszont később nyilvánosan tagadta ezt, és hogy bármit is tervezne a projekttel kapcsolatban, miután hallotta, hogy Gans mennyire le van foglalva épp egy másik projekttel. Ragaszkodik ugyanis a rendező személyéhez.

Roger Avary honlapja és Twittere egyelőre egyáltalán nem tesz említést arról, hogy bármi köze lenne egy esetleges Silent Hill 2 filmhez, de lehetséges, hogy csak az időpont túl korai még...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zoe01
2009.05.13. 11:37
VISSZA A HIRHEZ

Sajnálom, hogy a kritikusok nem tudták értékelni az első részt.... Nekem, mint játékosnak baromira bejött az első film, nagyon hangulatosra sikeredett, tökéletesen visszaadta a játékok atmoszféráját. Talán az egyetlen videójáték adaptáció aminél a készítők nem akartak nagyon eltérni az eredetitől, és szerintem emiatt is lett egy remek film belőle (legalábbis a játékosok szemében).

Ha tényleg lesz második rész, remélem hasonló szellemben fog készülni, mint az első, és nem valami Hollywoodi (Uwe Boll filmek ugye) lesz belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!