iPon Hírek

Az 1. számú feleség túléli riválisát

Dátum | 2007. 02. 14.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Talán ha Anna Nicole Smith tartózkodott volna a piától és a piruláktól, akkor annyi ideig élhetett volna, mint kitartójának első felesége, aki 102 évesen is él és virul. „Még két hete is javában táncolt, amíg rosszra nem fordult az időjárás” – mondta Eleanor Stevens egyik ápolója tegnap. – „De lefogadom, hogy hamarosan folytatja.”

J. Howard Marshall csendes és odaadó felesége túlélte a hosszú távú szeretőt, aki férje második felesége lett, illetve az az utánit is, aki „arcránc-felvarrással kapcsolatos komplikációkba” halt bele. Miután férje 90 évesen, annak harmadik felesége  - Anna Nicole Smith – pedig nemrég 39 évesen elhunyt, Stevens most már az egyedüli életben maradt, sőt nem csak él, de báli táncokat is jár.


Mondhatjuk, hogy Stevens nyert, ám a hölgy túl jólnevelt ahhoz, hogy ezt így fejezze ki. Úgy tűnik, semmilyen megjegyzést nem tesz a sajtó előtt. A lapok így számolnak be róla: „Kifinomult, spirituális és vallásos asszony.”

26 éves volt, amikor hozzáment a Yale-en végzett jogász, majd a kőolajüzletben utazó J. Howard Marshall-hoz 1931-ben. Két fiuk volt. A 30 éves házasság válással ért véget 1961-ben. 1961 decemberében az 55 éves Marshall feleségül vette Betty Bohannon-t, aki akkor már három évtizede a szeretője volt. Marshall-nak hiányzott a szerető, és hogy az űrt betöltse, elment egy bárba, ahol találkozott Diane (Lady) Walker.-rel, aki egy sztriptíztáncosnő volt, végül 83 éves korában elvette a most meghalt Anna Nicole Smith playmate-et.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.02.14. 16:50
Talán ha Anna Nicole Smith tartózkodott volna a piától és a piruláktól, akkor annyi ideig élhetett volna, mint kitartójának első felesége, aki 102 évesen is él és ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!