iPon Hírek

Az Activision újabb Transformerst csinál

Dátum | 2009. 02. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Sosem lehet megunni a film/képregény feldolgozásokat, nemde? Tudván ezt, az Activision a készülőben levő új Transformers mozihoz megint "meg szeretne lepni" minket egy játékkal. Akinek sikerült kiheverni 2007 óta a Transformers: The Game-et, annak itt az újabb esély egy totális kiábrándulásra.

Az előző játék 5/10 körüli pontokat kapott a nagyobb oldalakon. Megérdemelte?
Az új reményteli remekmű címe Transformers: Revenge of the Fallen lesz. Szokás szerint multiplatform, megjelenése pedig minden valószínűség szerint a film környékére tehető, azaz június 29 tájékára (addigra már bőven ki lehet játszani az Iron Man 2-t! ;) ).

Ami a fejlesztőket illeti, a Luxoflux esik majd neki az X-box 360 és a PS3 változatnak, a Beenox viszi a PC-t, a Vicarious Visions pedig a Wii és DS verziókról gondoskodik. Majd elfelejtettük a PSP-t, az a Savage Entertainment felelőssége.

A játékosok itt is választhatnak a jó Autobotok és a gonosz Decepticon-ok között. Természetesen váltogathatnak alakjaik közt is, ha már transformerek, aztán mehet is a hent... az utolsó csavarig. Az arra alkalmas játékgépeken lesz online multiplayer játékmód is.

Mi drukkolunk, csak úgy mint az Iron Man 2-nek, de sok reményt nem fűzünk ehhez a játékhoz sem.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.06. 17:39
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Multitask
2009.02.06. 17:52
Na igen... én is megpróbáltam játszani az első résszel... hát nem venném elő még egyszer. :/ Kb. tényleg olyan, mint az Ironman. Mindkettő le lett törölve az utolsó előtti pályák körül a billentyűzet megóvása érdekében.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Thunderzol...
2009.02.07. 23:00
..pppppppfffffffffffff... ne is említsük az első Trensformers játékot.. Unokaöcsém vagy 2 órán át játszott vele.. azt hittem kivágom... ennyire béna game.. pppppppppffffffffffffff
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!